Skype For Android

A Skype For Android egy videótelefonálásra, rövid szöveges üzenetek küldésére alkalmas mobil program, ami biztosítja azokat az előnyös szolgáltatásokat, mint az asztali változata. Ez a Free alkalmazás online képek megosztásához is megfelelő. Táblagépeken is futtatható.

Ha nem szeretnél vagyonokat költeni arra, hogy napi szinten kapcsolatot tudj tartani az ismerőseiddel, barátaiddal, de rendelkezel internet hozzáféréssel, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a Skype For Android nevű népszerű videótelefonálásra alkalmas szoftvert, ami kifejezetten Android rendszerekre lett kifejlesztve.

Tudásban, funkcionálisan biztosítja azokat a lehetőségeket, amik a Skype Windows megfelelőjére igaz.

A kis méretű applikáció telepítése után egy varázslófelületen keresztül tudod megadni a korábban létrehozott fiókodat, ha nem rendelkeznél vele közvetlenül el is készíthető. Fel tudja kutatni a mobilodon szám alapján azokat az ismerősöket, akik szintén rendelkeznek fiókkal így őket azonnal hívni is lehet. Támogatja a vezeték nélküli kommunikációt WI-FI-n keresztül akár nyilvános hálózatokról is kezdeményezhetsz videóhívásokat. Természetesen az alapvető szolgáltatások részeként a Skype For Android szöveges üzenetek küldését is meg tudja valósítani.

Neki köszönhetően nincs szükség drága MMS szolgáltatások igénybevételére, hisz képeket is továbbítani lehet, itt csak a forgalmazott adatmennyiség kerül felszámításra, ami opcionális attól függően, hogy milyen csatlakozási módszert választunk. Kifejezetten költségtakarékos megoldás mobilinternet előfizetésekhez 3G-n keresztül.

A Skype For Android kezelőfelülete igen egyszerű, rendezett és szerencsére Magyar nyelvi támogatással biztosított, így azok is könnyedén navigálni tudnak rajta akik elsőként veszik igénybe.

Mint az asztali változat esetén itt is támogatott hogy teszthívásokat kezdeményezz, ezzel meg tudsz győződni a minőségről.

A fizetős szolgáltatások keretein belül vezetékes és mobil számokat is lehet hívni, ahol kedvezményes percdíjjak kerülnek felszámításra.

A Skype For Android alternatívájaként kipróbálható a Viber For Android, ami a lehetőségeket tekintve éppolyan kedvező tulajdonságokkal rendelkezik. Szintén ideális csetelésre, képek megosztására, videótelefonálásra, belőle is letölthető asztali változat.

A Skype For Android egy ingyenesen használható kommunikációs szoftver, ami szöveges, illetve videóbeszélgetések interneten keresztüli megvalósítását hivatott elősegíteni. Magyar nyelvi támogatással. Az alkalmazás mérete és verziószáma eszköztől függően változhat.

Skype For Android

Skype For Android összefoglaló:

 • Interneten keresztül történő videotelefonálás megvalósításához
 • Rövid szöveges üzenetek küldése
 • teszthívások kezdeményezése
 • képek megosztása
 • könnyed áttekinthető felület
 • 3G, WI-FI támogatás
 • partnerlisták automatikus importálása
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.skype.com/hu/download-skype/skype-for-android-tablet/
Skype For Android QR-Code

Olvasd le az alábbi QR kódot a mobiloddal a telepítéshez

letoltes_Android

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Skype For Android
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Skype 8.110.0.2122023-12-09 Skype 8.110.0.212 (1)
  A Skype interneten keresztül történő kommunikációt biztosít a lehető legszélesebb és legrugalmasabb formában. A videotelefonálás […]
 • Telegram Desktop 4.12.22023-12-04 Telegram Desktop 4.12.2 (0)
  A Telegram Desktop egy igen népszerű, kifejezetten a biztonságosabb használatra koncentráló csevegő program, amivel a barátaiddal […]
 • ICQ 23.2.0.481192023-04-20 ICQ 23.2.0.48119 (0)
  Az ICQ egy azonnali üzenetküldő Free alkalmazás, ami lehetővé teszi még képek, illetve egyéb média közvetlen elküldésének a […]
 • Pidgin 2.14.122023-01-01 Pidgin 2.14.12 (0)
  A Pidgin egy multi-protokoll támogatással rendelkező azonnali üzenetküldő alkalmazás, neki köszönhetően böngésző megnyitása nélkül […]
 • Skype Portable 7.23.0.1052016-05-11 Skype Portable 7.23.0.105 (2)
  A Skype Portable egyik legnépszerűbb videótelefonálási folyamatokat támogató szoftver ami p2p protokollt használ a feladat […]