Rejtett mappák és fájlok elrejtése, illetve megjelenítése a Windows 11 Fixer konfigurálóval

A szoftver egy installálás nélkül futtatható Windows 10, illetve akár 11 verzióknál használható konfiguráló ami egy felhasználás alapján tervezett paraméterekkel kategorizált indítófelületen teszi lehetővé, hogy az operációs rendszer paramétereit konfiguráljuk. A szoftverrel a helyi menü, a fájlok, illetve a mappa jellemzők is módosíthatóak.

Egy extra funkciókkal használható konfiguráló program amivel a Windows rendszer kinézetét, illetve a funkcióit lehet szerkesztenünk. A Windows 11 Fixer akár installálás nélkül is futtatható ami egy ingyenes, rengeteg különleges testre szabáshoz futtatható eszközt támogat amivel akár alkalmazásokat lehet uninstallálnunk, illetve telepíteni.

Ismert fájltípusok fájlkiterjesztésének a megjelenítéséhez, illetve elrejtéséhez

Különleges projektekhez használható alkalmazások is telepíthetőek amik irodai szoftverek, karbantartó, rendszer informáló, böngészők, videó, illetve zenei fájlok lejátszásához elérhető eszközök.

A program akár a Windows mappa tulajdonságok módosításához is optimális amivel az akár elrejtett mappákat meg lehet jeleníteni, illetve el tudjuk rejteni. A konfiguráló indítófelületén a Fix Windows, File And Folder Option területen a Hidden Folders menüponttal tudjuk a fájlokat, illetve mappákat elrejteni, illetve akár megjeleníteni. Egyetlen kattintással tudjuk az integrált Windows programokat, Windows kamera, Cortana, Xbox, Paint, térkép, alapértelmezett eszközöket uninstallálni. A Windows konfiguráláshoz, illetve javítási feladatokhoz használható Windows 11 Fixer beszerezhető változata innen érhető el.

Windows 11 Fixer – Konfiguráló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rejtett mappák és fájlok elrejtése, illetve megjelenítése a Windows 11 Fixer konfigurálóval
Szerző
Leírás
Ingyenes Windows konfiguráló amivel az integrált szoftvereket is uninstallálni lehet. Elrejthetőek illetve megjeleníthetőek az elrejtett mappák.

Kapcsolódó szoftverek