Reguláris kifejezésekkel használható fájlkereső a FindOnClick

A szoftver egy hatékony fájlkereső program amivel méret, Attribútum, létrehozás, illetve módosítás dátum tulajdonságokkal jeleníthetőek meg a felkutatott tartalmak, szűrő funkcióval lehet a munkafolyamatokban gyorsabban futtatni. A Reguláris adatokkal futtatható ingyenes FindOnClick fájlkezelővel felkutatott tartalmak MD5, SHA2 Hash értékei is létrehozhatóak amivel ellenőrizhetőek, hogy azonosak e a forrásfájllal.

A fájlkezelő program helyi menüből, parancssorosan, illetve akár grafikus felhasználói felületen is futtatható amivel gyorsabban lehet egy adott fájlt megkeresnünk. A szoftver egy szűrő funkciót is biztosít amivel név, fájlformátum, méret, időpont módszerrel, illetve attribútum paraméterekkel lehet a tartalmakat felkutatni. Másodpéldány tartalmak kereséséhez is futtatható ahol a szoftverrel létrehozott listán ki tudja jelölni a duplikált tartalmakat, illetve a fájlok törölhetőek.

MD5, SHA2 értékekhez, illetve fájlkeresések futtatásához

Parancssoros ismeretekkel rendelkező felhasználók akár szkripteket is létrehozhatnak amivel különleges fájlkereséseket lehet végezni. A programmal a fájlokat a Windows szövegszerkesztőjével, illetve az installált fájlszerkesztővel meg tudjuk nyitni. A szoftverrel a kilistázott tartalmakat CSV irodai dokumentumba tudjuk exportálni. A fájlok MD5, SHA2 Hash értékeit is létrehozhatjuk, ami a fájlok módosulatlanságának az ellenőrzéséhez hasznosítható.

A kiváló, fájlkeresési munkafolyamatokhoz készített FindOnClick innen érhető el amivel az MP3 fájlok metainformációit is megtekinthetjük.

FindOnClick – Fájlkereső


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Reguláris kifejezésekkel használható fájlkereső a FindOnClick
Szerző
Leírás
Hatékony, extra funkciókkal futtatható fájlkezelő amivel a tartalmak MD5, SHA1 ellenőrzőösszegeit is létrehozhatjuk.

Kapcsolódó szoftverek