progeCAD 2016 Professional 7.2

A progeCAD 2016 Professional egy minden igényt kielégítő grafikai program, ami számos területen hasznos lehet, legyen az otthoni felhasználás vagy üzleti cél. A hagyományos 2D/3D modellezésen kívül remek segítség lakástervek rajzainak az összeállítására, vagy elektronikai kapcsolások megtervezésére.

Szinte bármilyen területen kerülhet a számítógép felhasználó olyan szituációba, hogy grafikai feladatokat kell megvalósítania és tervrajzokat kell készíteni lakásokról, vagy műhelyekről. Erre rengeteg optimális szoftver érhető el, de ha valóban profi munkát szeretnél készíteni, itt a progeCAD 2016 Professional maga a szoftver több mint egy hagyományos grafikai segéd, hisz a felületén számos különleges egyedi megoldások megvalósítására alkalmas eszköz kapott helyet.

A beszerezhető állomány egy multipakk csomag amely indulásakor a felhasználónak van arra lehetősége, hogy kiválassza, hogy az ingyenes, vagy prémium változatot telepíti. Az ingyenes hozzáférhetőség közoktatási intézmények számára érhető el, erről bővebb információ a fejlesztő honlapján. Továbbá itt van opció arra, hogy további kiegészítőket hozzáadjunk, többek között az Easy Arch építészeti kiegészítőt, automatizált tervezésekhez. A progeCAD Professional 3D modellezésben egy remek segítség.

Visszatérve a progeCAD 2016 Professional főbb funkcióira, a munkafolyamatok során beilleszthetőek képek, be tudja tölteni az AutoCAD DWG kiterjesztésű fájlokat, ami szintén nem tekinthető hátránynak.

A legalapvetőbb lehetőségek közül nem maradhatott ki a 3D PDF-ek exportálása, azok konvertálása JPG formátumba, renderelés, 3D nyomtatás.

Hasonló Magyar nyelvi támogatással bíró alternatívája a LibreCAD, igaz ő funkcionálisan nem nyújt ennyi lehetőséget, de egyszerűbb munkák végrehajtásához tökéletesen megteszi.

A progeCAD 2016 Professional talán az egyik legszéleskörűbb opciókkal felszerelt programcsomag, ami ideális építészeti területeken való tervrajzok létrehozására, természetesen gépészeti, továbbá elektronikai, hidraulikai de akár 3D konyhai tervrajzokhoz is a lehető legtöbbet nyújtja. Több licenccsomagban is elérhető, így mindenki meg tudja találni a hozzá illeszkedő alternatívát.

progeCAD Professional

progeCAD 2016 Professional

 • Grafikai program 3D modellezéshez
 • tervrajzok készítése gépészet, lakás, elektronikai, hidraulikai, konyhai területekhez
 • konvertálás
 • 3D nyomtatás
 • renderelés
 • a telepítőkészlet több csomagot is tartalmaz
 • részletes, áttekinthető dokumentációk érhetőek el hozzá
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://progecad.hu/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
progeCAD Professional
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
110998 HUF Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sweet Home 3D 6.1.22019-02-01 Sweet Home 3D 6.1.2 (1)
    A Sweet Home 3D egy Ingyen használható lakástervező program. Vele pillanatok alatt és komolyabb szaktudás nélkül készítheted el […]
 • LibreCAD 2.0.82015-08-25 LibreCAD 2.0.8 (0)
  A LibreCAD egy Magyar nyelvi támogatással rendelkező rajzoló, grafikai program ami felépítésben és funkcionalitásban minden olyan […]
 • DreamPlan Home Design Software 1.052014-02-19 DreamPlan Home Design Software 1.05 (0)
  Lakástervező program amivel 3D nézetben készítheted le álmaid otthonát, a DreamPlan Home Design Software nem igényel installálást, […]
 • Sweet Home 3D Portable 5.32015-11-17 Sweet Home 3D Portable 5.3 (0)
  A Sweet Home 3D Portable ingyen futtatható lakásberendező program, 3D előnézeti lehetőséggel ellátott szoftver. Ez a kiadás a […]
 • Blender Portable 2.792017-10-18 Blender Portable 2.79 (1)
  A Blender Portable nevű alkalmazás segítségével professzionális animációk készítésre van lehetőség, ez akár lehet 3D. Ez a népszerű […]