progeCAD 2016 Professional 7.2

A progeCAD 2016 Professional egy minden igényt kielégítő grafikai program, ami számos területen hasznos lehet, legyen az otthoni felhasználás vagy üzleti cél. A hagyományos 2D/3D modellezésen kívül remek segítség lakástervek rajzainak az összeállítására, vagy elektronikai kapcsolások megtervezésére.

Szinte bármilyen területen kerülhet a számítógép felhasználó olyan szituációba, hogy grafikai feladatokat kell megvalósítania és tervrajzokat kell készíteni lakásokról, vagy műhelyekről. Erre rengeteg optimális szoftver érhető el, de ha valóban profi munkát szeretnél készíteni, itt a progeCAD 2016 Professional maga a szoftver több mint egy hagyományos grafikai segéd, hisz a felületén számos különleges egyedi megoldások megvalósítására alkalmas eszköz kapott helyet.

A beszerezhető állomány egy multipakk csomag amely indulásakor a felhasználónak van arra lehetősége, hogy kiválassza, hogy az ingyenes, vagy prémium változatot telepíti. Az ingyenes hozzáférhetőség közoktatási intézmények számára érhető el, erről bővebb információ a fejlesztő honlapján. Továbbá itt van opció arra, hogy további kiegészítőket hozzáadjunk, többek között az Easy Arch építészeti kiegészítőt, automatizált tervezésekhez. A progeCAD Professional 3D modellezésben egy remek segítség.

Visszatérve a progeCAD 2016 Professional főbb funkcióira, a munkafolyamatok során beilleszthetőek képek, be tudja tölteni az AutoCAD DWG kiterjesztésű fájlokat, ami szintén nem tekinthető hátránynak.

A legalapvetőbb lehetőségek közül nem maradhatott ki a 3D PDF-ek exportálása, azok konvertálása JPG formátumba, renderelés, 3D nyomtatás.

Hasonló Magyar nyelvi támogatással bíró alternatívája a LibreCAD, igaz ő funkcionálisan nem nyújt ennyi lehetőséget, de egyszerűbb munkák végrehajtásához tökéletesen megteszi.

A progeCAD 2016 Professional talán az egyik legszéleskörűbb opciókkal felszerelt programcsomag, ami ideális építészeti területeken való tervrajzok létrehozására, természetesen gépészeti, továbbá elektronikai, hidraulikai de akár 3D konyhai tervrajzokhoz is a lehető legtöbbet nyújtja. Több licenccsomagban is elérhető, így mindenki meg tudja találni a hozzá illeszkedő alternatívát.

progeCAD Professional

progeCAD 2016 Professional

 • Grafikai program 3D modellezéshez
 • tervrajzok készítése gépészet, lakás, elektronikai, hidraulikai, konyhai területekhez
 • konvertálás
 • 3D nyomtatás
 • renderelés
 • a telepítőkészlet több csomagot is tartalmaz
 • részletes, áttekinthető dokumentációk érhetőek el hozzá
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://progecad.hu/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
progeCAD Professional
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
110998 HUF Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sweet Home 3D 6.62021-07-28 Sweet Home 3D 6.6 (1)
    A Sweet Home 3D egy Ingyen használható lakástervező program. Vele pillanatok alatt és komolyabb szaktudás nélkül készítheted el […]
 • Google Earth Pro 7.3.4.86422022-05-17 Google Earth Pro 7.3.4.8642 (0)
  A Google Earth Pro most minden eddiginél látványosabb módon teszi lehetővé, hogy betekintést nyerj a bolygód minden rejtekébe akár 3D […]
 • Stellarium 0.22.12022-04-16 Stellarium 0.22.1 (0)
  A Stellarium egy szabadon kipróbálható 3D megjelenést biztosító szoftver amivel egyedi megközelítéssel fedezheted fel a földet, […]
 • Stellarium Portable 0.22.12022-04-16 Stellarium Portable 0.22.1 (0)
  A Stellarium Portable a népszerű naprendszer, illetve a föld részletesebb bemutatására alkalmas szoftver telepítést nem igénylő […]
 • DreamPlan Home Design Software 7.352022-04-14 DreamPlan Home Design Software 7.35 (0)
  A DreamPlan Home Design Software egy lakástervező program amivel 3D nézetben készítheted le álmaid otthonát,  nem igényel […]