Nézz TV műsorokat a számítógépeden

Nézz TV műsorokat a számítógépeden ezzel az ingyenesen futtatható remek kis szoftverrel. Felvevő funkciót EPG támogatást is tartalmaz.

Mivel egyre több feladat végrehajtására képesek ma már a PC-k, miért is ne használhatnánk azt szórakozásra is. Itt egy remek program ami képessé teszi a gépedet, hogy internet kapcsolat megléte esetén TV adásokat tudj nézni. A ProgDVB rengeteg különleges funkcióval fel van vértezve, tud felvételeket készíteni amit időzítés formájában határozhatsz meg a számára, az újdonágait tekintve képes csatlakozni a YouTube-hoz ahol közvetlenül a felületéről tekinthetsz meg tartalmakat, ezeket csoportosított formában érheted el. Itt külön kiválasztható a felbontás, sőt kedvenceidet listákhoz adhatod, de le is tölthetőek. A ProgDVB indítása után ki kell, hogy válaszd azt az országot amelyik csatornalistájára vagy kíváncsi, ezen belül indíthatóak el az egyes adók. Saját csatornalistákat állíthatsz össze, felvételeket kezdeményezhetsz, képernyőképet készíthetsz, időeltolással is megjeleníthetők a TV műsorok. Ingyenesen és fizetős változatban is elérhető szoftver. Természetesen az utóbbi sokkal több különlegességet tartogat.

Nézz TV műsorokat a számítógépeden- ProgDVB

Nézz TV műsorokat a számítógépeden

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek