MemoryCleaner: RAM optimalizáló alkalmazás

A karbantartó szoftverrel a RAM teljesítményét lehet javítani, egy alapvető eszközökkel rendelkező alkalmazás amivel a fölöslegesen betöltődött folyamatok állíthatóak le, azzal helyet, illetve azzal párhuzamosan erőforrást is felszabadíthatunk. A MemoryCleaner ingyenesen használható.

Jelentős mértékben lehet javítani a Windows teljesítményén abban az esetben ha rengeteg alkalmazást futtatunk egy adott időben, azok akár komolyabb erőforrás problémákat is kiválthatnak. A MemoryCleaner erre kínál megoldás amivel több módszerrel is lehet optimalizálni a RAM teljesítményét. A szoftver időzítve, illetve manuálisan is tökéletes eszköz.

Manuális, illetve időzíthetően futtatható RAM optimalizáló…

Ha nem szeretnéd manuálisan használni ha lassulást tapasztalunk, rengeteg alkalmazást futtattunk előtte, abban az esetben a szoftver több módszerrel is lehetővé teszi, hogy időzítsük. Adott felhasznált memória mennyiség, illetve időpont szerint is teljesen automatikusan tudjuk használni. A szoftver letöltése után be kell álltani, ezután a létrehozott beállítások alapján végzi el az adott területhez tartozó karbantartást, a RAM optimalizálást.

Nem kell installálni, nem szemeteli a Windows átmeneti mappáit, több gépen is használhatjuk ugyan azt a gépre eltárolt verziót, ami egy fontos Windows kiegészítő karbantartási feladatokra ha rengeteg szoftvert használunk egy nap. Esetleg javítanánk a Windows teljesítményén. Innen szerezhető be.

MemoryCleaner – Memória pucoló alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
MemoryCleaner: RAM optimalizáló alkalmazás
Szerző
Leírás
Időzítve is használható a MemoryCleaner karbantartó megoldása amit rengeteg szoftver használata esetén érdemes futtatni.

Kapcsolódó szoftverek