Kép expozíciós problémák, hibák kijavításához is futtatható az Ashampoo Photo Optimizer

A szoftver egy fotók megosztási munkafolyamataihoz is futtatható képkezelő program amivel a tartalmak akár kötegelten szerkeszthetőek. Az Ashampoo Photo Optimizer egy fotó hibák kijavításához használható kép optimalizáló funkciót is tartalmaz. A kontraszt, expozíció, illetve szín paraméterek, fotó Perspektíva korrekciók szerkesztési feladataihoz kedvencekben eltárolható kiegészítőkkel érhető el.

Egy korszerű képkezelési projektekhez létrehozott megoldás amivel a fotókat át lehet méretezni, illetve akár a kellő kép objektumok klónozhatóak. A program fotók expozíciós hibáinak a kijavításához is ideális perspektíva korrekció restauráló képkezelő eszközzel. A nem optimális fényforrással készített fotók fehéregyensúly hibáinak a javításához is profi. Az Ashampoo Photo Optimizer fotó optimalizáló szolgáltatásával akár egyetlen paranccsal lehet a képek expozíció, kontraszt, illetve szín problémáit megszüntetni.

Árnyék, illetve szépia effektek

Akár kötegelten tudunk korlátlan mennyiségű kép jellemzőt szerkeszteni amivel a tartalmak színhőmérséklete is testre szabható. A szoftver egy fotó effektező funkciót is biztosít árnyék, illetve szépia hatásokkal. Képszerkesztési projekteket végzők számára is kiváló amivel a kellő funkciókat akár kedvencekhez lehet hozzáadni. A tartalmak vághatóak, tükrözhetőek, forgatható, illetve egy képfeliratok hozzáadásához készített megoldást is tartalmaz amivel akár fotókból vízjelet lehet a fájlra készíteni. A fotók kötegelt perspektíva korrekció restauráláshoz elérhető Ashampoo Photo Optimizer innen szerezhető be.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kép expozíciós problémák, hibák kijavításához is futtatható az Ashampoo Photo Optimizer
Szerző
Leírás
Fotók vágásához, tükrözéséhez is futtatható az Ashampoo Photo Optimizer.

Kapcsolódó szoftverek