JShot 2.1

Ingyenes, egyszerűen kezelhető képlopó szoftver a JShot, több platformra is elérhető.

Számtalan szituációban jöhet jól egy olyan alkalmazás amivel képlopásokat tudunk megvalósítani, legyen az játék, vagy munka bármikor jól jöhet.

Hatalmas kínálat van amik között ingyenes felhozatallal is találkozhatunk.

Ha fontos az egyszerűség, vagy csak nincs szükség fölösleges funkciókkal agyonzsúfolt szoftverre, akkor ez az alkalmazás lehet a nyerő.

A JShot különlegessége hogy több platformot is érint így nem csak Windows esetén áll szolgálatunkra, hanem Linux rendszerek esetén is.

A szoftver telepítése néhány kattintásos művelet ahol a licenc elfogadása a legbonyolultabb esemény. Az installálás végén manuálisan is kiválaszthatunk pluginokat amivel további értékes funkciókra tehetünk szert.

Ezek után a JShot a tálcáról érhető el illetve billentyűparancsokkal fogható munkára.

 JShot

Képlopások esetén megörökíthetjük az egész asztali környezetünket, aktív ablakot, de akár szabad kézzel is megadható hogy mit szeretnénk archiválni.

Az automatizmusai közzé sorolható a több képformátum támogatás, előre meghatározható hogy PNG vagy JPG formátumban mentsen.

Az általános képlopáson felül a JShot beépített képszerkesztőt is kapott amivel a legáltalánosabb manipulációs lehetőségeket tudjuk végrehajtani, feliratozható a fotó, átméretezhető, kivághatóak belőle fölösleges részek.

Az elkészült kép FTP-n keresztül megosztható. Ingyenes.

JShot letöltés:

 letoltes


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • MyImgur 3.932016-10-23 MyImgur 3.93 (0)
  A MyImgur egy kifejezetten egyszerűen használható képlopó szoftver, amivel meg tudod örökíteni az asztali tevékenységedet. Az alábbi […]
 • Screen Sniper 2.22013-05-04 Screen Sniper 2.2 (0)
  A Screen Sniper segítségével képlopásokat tudunk végrehajtani, különlegessé az egyszerű kezelhetősége teszi. Ha képlopásról van […]
 • Free Screen Capture 2.0.02019-02-17 Free Screen Capture 2.0.0 (0)
  A Free Screen Capture egy szabad felhasználású képlopó alkalmazás amivel bármikor, bárhonnan tudsz képlopást készíteni az asztali […]
 • IceCream Screen Recorder 5.922019-01-12 IceCream Screen Recorder 5.92 (0)
  Az IceCream Screen Recorder egy videó, illetve képlopó szoftver amivel rugalmasan és széleskörűen tudod rögzíteni az asztali […]
 • Screen2Avi 1.12014-06-27 Screen2Avi 1.1 (0)
  A Screen2Avi egy képernyőkép készítő Free alkalmazás, amivel Videóképlopásokat és audió mentéseket is létrehozhatsz. Egyszerű […]