JShot 2.1

Ingyenes, egyszerűen kezelhető képlopó szoftver a JShot, több platformra is elérhető.

Számtalan szituációban jöhet jól egy olyan alkalmazás amivel képlopásokat tudunk megvalósítani, legyen az játék, vagy munka bármikor jól jöhet.

Hatalmas kínálat van amik között ingyenes felhozatallal is találkozhatunk.

Ha fontos az egyszerűség, vagy csak nincs szükség fölösleges funkciókkal agyonzsúfolt szoftverre, akkor ez az alkalmazás lehet a nyerő.

A JShot különlegessége hogy több platformot is érint így nem csak Windows esetén áll szolgálatunkra, hanem Linux rendszerek esetén is.

A szoftver telepítése néhány kattintásos művelet ahol a licenc elfogadása a legbonyolultabb esemény. Az installálás végén manuálisan is kiválaszthatunk pluginokat amivel további értékes funkciókra tehetünk szert.

Ezek után a JShot a tálcáról érhető el illetve billentyűparancsokkal fogható munkára.

 JShot

Képlopások esetén megörökíthetjük az egész asztali környezetünket, aktív ablakot, de akár szabad kézzel is megadható hogy mit szeretnénk archiválni.

Az automatizmusai közzé sorolható a több képformátum támogatás, előre meghatározható hogy PNG vagy JPG formátumban mentsen.

Az általános képlopáson felül a JShot beépített képszerkesztőt is kapott amivel a legáltalánosabb manipulációs lehetőségeket tudjuk végrehajtani, feliratozható a fotó, átméretezhető, kivághatóak belőle fölösleges részek.

Az elkészült kép FTP-n keresztül megosztható. Ingyenes.

JShot letöltés:

 letoltes


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2292021-01-25 Glary Disk Cleaner 5.0.1.229 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • Tablacus Explorer 21.1.242021-01-25 Tablacus Explorer 21.1.24 (0)
  A Tablacus Explorer paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás amivel az így található tartalmak mozgathatóak, […]
 • Revo Uninstaller 2.2.22021-01-25 Revo Uninstaller 2.2.2 (0)
  A Revo Uninstaller Free egy hatékony és megbízható program abból a célból, hogy néhány lépésben törölni tudd a régi programjaidat. […]
 • Mozilla Firefox 85.02021-01-25 Mozilla Firefox 85.0 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő remek lehetőségeket tartalmazó böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is […]
 • Revo Uninstaller Portable 2.2.22021-01-25 Revo Uninstaller Portable 2.2.2 (0)
  A Revo Uninstaller Portable egy igen népszerű programeltávolító szoftver, ami több igen hasznos Toolst is biztosít. A program […]