JShot 2.1

Ingyenes, egyszerűen kezelhető képlopó szoftver a JShot, több platformra is elérhető.

Számtalan szituációban jöhet jól egy olyan alkalmazás amivel képlopásokat tudunk megvalósítani, legyen az játék, vagy munka bármikor jól jöhet.

Hatalmas kínálat van amik között ingyenes felhozatallal is találkozhatunk.

Ha fontos az egyszerűség, vagy csak nincs szükség fölösleges funkciókkal agyonzsúfolt szoftverre, akkor ez az alkalmazás lehet a nyerő.

A JShot különlegessége hogy több platformot is érint így nem csak Windows esetén áll szolgálatunkra, hanem Linux rendszerek esetén is.

A szoftver telepítése néhány kattintásos művelet ahol a licenc elfogadása a legbonyolultabb esemény. Az installálás végén manuálisan is kiválaszthatunk pluginokat amivel további értékes funkciókra tehetünk szert.

Ezek után a JShot a tálcáról érhető el illetve billentyűparancsokkal fogható munkára.

 JShot

Képlopások esetén megörökíthetjük az egész asztali környezetünket, aktív ablakot, de akár szabad kézzel is megadható hogy mit szeretnénk archiválni.

Az automatizmusai közzé sorolható a több képformátum támogatás, előre meghatározható hogy PNG vagy JPG formátumban mentsen.

Az általános képlopáson felül a JShot beépített képszerkesztőt is kapott amivel a legáltalánosabb manipulációs lehetőségeket tudjuk végrehajtani, feliratozható a fotó, átméretezhető, kivághatóak belőle fölösleges részek.

Az elkészült kép FTP-n keresztül megosztható. Ingyenes.

JShot letöltés:

 letoltes


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

 • Chromium 87.0.4271.02020-09-21 Chromium 87.0.4271.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Glary Tracks Eraser 5.0.1.1882020-09-21 Glary Tracks Eraser 5.0.1.188 (0)
  A Glary Tracks Eraser egy fejlett rendszerpucoló szoftver, amivel többek között a böngészők előzményeit tudod eltávolítani. Alapvető […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2212020-09-21 Glary Disk Cleaner 5.0.1.221 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • TweakPower 1.158 Beta2020-09-21 TweakPower 1.158 Beta (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]
 • Ultracopier 2.2.4.72020-09-21 Ultracopier 2.2.4.7 (0)
  Az Ultracopier a Windows beépített fájlmásoló szolgáltatásának lecserélésére képes egyszerűen kezelhető szoftver. Vele sokkal […]