Hardwipe Portable 5.2.1

A Hardwipe Portable egy telepítés nélkül használható végleges fájlmegsemmisítő program. Az adatmegsemmisítést támogatja a merevlemezen, vagy akár cserélhető adathordozók esetén is hatékony tud lenni. Ami még mindenképp mellette szól, hogy Free alkalmazás formájában érhető el bárki számára.

Ha egy telepítést nem igénylő szoftvert keresel abból a célból, hogy a számítógépeden tárolt bizalmas jellegű fájlokat visszaállíthatatlan formában tudd törölni, itt a Hardwipe Portable ami a népszerű program alternatív változata.

A Hardwipe Portable letöltése után azt csak ki kell csomagolni és azonnal futtathatóvá válik, akárcsak a Hardwipe Portable hagyományos installer változata.

A program tökéletesen alkalmas, hogy a merevlemezedről, több előre kiválasztható metódus felhasználásával tudj adatmegsemmisítési feladatokat ellátni, sőt ezt akár cserélhető adathordozóknál is támogatott.

A Hardwipe Portable kezelőfelülete igen jól navigálható, minimális beállítási igényel. Azon kívül hogy egy adott fájlt lehet vele törölni hatékonyan, arra is képes hogy a kuka tartalmát figyelembe vegye, de akár arra is ideális eszköz, hogy a merevlemezen az üres helyet felül tudja írni, ami esetenként korábban eltávolított fájlok nyomait tartalmazhatja, amit illetéktelenek vissza tudnak állítani.

A beállításoknál több törlési metódust is ki lehet választani, szinte az összes ma népszerű elérhető, az alaposabb természetesen sokkal több időt fog igénybe venni. Szükség esetén a Hardwipe Portable jelentést tud készíteni arról hogy mit törölt. Képes integrálódni a jobb egérgombos menühöz, így adott objektumra kattintva kezdeményezhető az adatmegsemmisítés. Természetesen ezt külön tiltani, vagy engedélyezni lehet a számára. A kinézetét külön beépített témák segítségével meg lehet változtatni, így erre sem lehet panasz.

Végleges fájltörlésre használhatod még az Alternate File Shredder vagy az SBCleaner Free Edition megoldását. Ők is igen hatékonyak tudnak lenni.

A Hardwipe Portable a népszerű fájltörlő program telepítést nem igénylő változata, ami ideális hogy visszaállíthatatlan formában tudj adatmegsemmisítést végrehajtani.

Hardwipe Portable

Hardwipe Portable összefoglaló:

 • Fájlmegsemmisítő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • adatmegsemmisítés során támogatja a cserélhető adathordozókat is
 • skinezhető felület
 • egyszerű használat
 • választható törlési módszer
 • Üres hely felülíró funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.hardwipe.com/portable_edition.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hardwipe Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Hardwipe 5.2.12017-04-04 Hardwipe 5.2.1 (0)
  A Hardwipe egy végleges törlő, fájlmegsemmisítő alkalmazás, amivel visszaállíthatatlan formában tudsz privát jellegű adatokat […]
 • Macrorit Data Wiper Free Portable 4.6.52021-07-14 Macrorit Data Wiper Free Portable 4.6.5 (0)
  A Macrorit Data Wiper Free Portable egy telepítés nélkül futtatható privát tartalmak esetén hatékony végleges fájlmegsemmisítő […]
 • Zer0 0.21.02020-10-04 Zer0 0.21.0 (0)
  A Zer0 egy praktikus segédprogram, amivel a privát jellegű fájljaidat tudod véglegesen törölni a számítógépedről. A szoftver […]
 • WipeFile 3.42020-01-27 WipeFile 3.4 (0)
  A WipeFile egy telepítés nélkül használható végleges fájl törlő szoftver amivel manuálisan van lehetőség adott fájlok, illetve mappák […]
 • Secure File Deleter 6.062019-07-13 Secure File Deleter 6.06 (0)
  A Secure File Deleter egy fájlok végleges megsemmisítésére alkalmas szoftver, amivel komolyabb erőfeszítés nélkül tudod a bizalmas […]