FreeVimager: PDF készítése képekből Windows 10 alatt…

Ha egy olyan speciális célalkalmazást keresel, amivel egyszerűen és gyorsan tudsz készíteni képekből PDF dokumentumot, fontos hogy az használható legyen Windows 10 alatt is, akkor kipróbálhatod a FreeVimager megoldását.

Elég speciális igénynek tekinthető, de mégis vannak számítógép tulajdonosok, akik időnként egy korábban a birtokukban lévő képet szeretnének átkonvertálni PDF-be, hogy azon további feladatokat lehessen ellátni, illetve fel tudják használni az általuk fontosnak tartott területen. Maga a munkafolyamat egyáltalán nem bonyolult, talán az egyetlen kérdés, hogy milyen programot válasszunk erre, főleg akkor ha szempont, hogy ingyenes és könnyen használható legyen a célszoftver. Ezeket a jellemzőket maradéktalanul teljesíti a FreeVimager, ami inkább képszerkesztési feladatokra lett megtervezve, a szóban forgó feladatot mint opciót teszi elérhetővé.

A FreeVimager képszerkesztője teljes kompatibilitással futtatható Windows 10 alatt is.

A tényleges feladat végrehajtásához, vagyis képekből PDF-et az alábbi lépésekkel tudsz készíteni:

Ha eldöntötted, hogy mely változatát szeretnéd futtatni, mivel elérhető telepítés nélküli kiadás is belőle, azt elindítottad, az átalakításra szánt képet rá kell húzni a felületére, majd a felső eszköztáron ki kell választani a „Save As PDF” menüpontot. Természetesen azelőtt a fotó rugalmas és széleskörű szerkesztésére is lehetőség van, azt forgatni lehet, vágni, a hozzá tartozó alapvető jellemzőket megváltoztatni, vagy esetleg konvertálni.

A FreeVimager egy speciális, kis méretű képszerkesztő program, ami Windows 10 operációs rendszer alatt is támogatja, hogy néhány egyszerű lépésben képekből PDF kiterjesztést tudj létrehozni. Teljesen ingyenesen használható.

FreeVimager PDF keszitese kepekbol Windows 10 alatt-113523

Készíts PDF-et képekből Windows 10 alatt: FreeVimager


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
FreeVimager: PDF készítése képekből Windows 10 alatt...
Szerző
Leírás
Ha egy olyan speciális célalkalmazást keresel, amivel egyszerűen és gyorsan tudsz készíteni képekből PDF dokumentumot, fontos hogy az használható legyen Windows 10 alatt is, akkor kipróbálhatod a FreeVimager megoldását.

Kapcsolódó szoftverek

 • Advanced Photo: Képnézegető/ szerkesztő Windows 10 támogatottsággal2016-03-15 Advanced Photo: Képnézegető/ szerkesztő Windows 10 támogatottsággal (0)
  Kis méret praktikus kialakítás jellemzi az alábbi teljesen ingyenesen használható képnézegető alkalmazást, ( Advanced Photo ) ami […]
 • W10Privacy 3.7.0.92021-09-20 W10Privacy 3.7.0.9 (0)
  A W10Privacy egy speciális Windows konfiguráló szoftver, aminek a futtatásával sokkal kevesebb információt fogsz kiszivárogtatni a PC […]
 • Windows 10 Manager 3.5.5.02021-09-15 Windows 10 Manager 3.5.5.0 (0)
  A Windows 10 Manager egy igen hasznos multifunkciós programcsomag, amit karbantartó szoftverként, illetve Windows konfigurálóként […]
 • Ingyenes képkonvertáló, tömörítő a Free Image Converter2021-08-18 Ingyenes képkonvertáló, tömörítő a Free Image Converter (0)
  A képszerkesztő szoftver egy kötegelt, egy munkafolyamaton belül rengeteg kép definiált paraméter alapján való szerkesztésére […]
 • Start10 1.972021-06-22 Start10 1.97 (0)
  A Start10 egy hatékony Start menü szoftver amivel az előzőleg kiadott operációs rendszereknél használt indítófelületet használhatjuk. […]