DriverPack Solution Lite 17.11.31

A DriverPack Solution Lite képes felkutatni a számítógépre telepített driverek, illetve szoftverek listáját, majd ha azok elavultak lennének, arról tájékoztat, opcionálisan azok frissíthetővé is válnak. Az alábbi Free alkalmazás opcionálisan az illesztőprogramokról biztonsági mentést is tud készíteni. Magyar nyelvű változat.

Professzionális és ingyenesen is futtatható frissítés kereső szolgáltatással bíró program a DriverPack Solution Lite, ami nem csak az illesztőprogramok esetén, hanem a korábban installált szoftvereknél is hatékonyan dolgozik.

Mivel az illesztőprogramok igen fontos szerepet töltenek be a számítógép helyes és rendeltetésszerű működését illetően, ezért nemárt ha azokból mindig friss példány fut a gépünkön, az a szituációs is bekövetkezhet, hogy igen nehéz egy adott hardverhez megfelelő illesztőt találni ha rendszerünk összeomlik bizony az is odavész. Segít áthidalni ezt a problémakört a DriverPack Solution Lite, hisz néhány kattintással lementi működő illesztőnket és azt úgy csomagolja össze hogy a beépített varázsló felülete segítségével egy számítógép újratelepítés után pár kattintással vissza is tudjuk állítani.

A DriverPack Solution Lite másik különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a program indítására kell szorítkozni. A füles felhasználói felületen területnek megfelelően, kategorizálva teszi elérhetővé az egyes opciókat. Itt külön kezelhetőek a driverek, telepített alkalmazások, illetve az az opció, hogy mentéseket tudj készíteni az illesztőkről. A DriverPack Solution Lite kinézetét rendkívül hatékony, áttekinthető, felhasználóbarát elrendezésként lehet jellemezni, legyen szó kezdőkről, vagy jártas számítógép tulajdonoskoról, senki nem fog benne csalódni.

Rendkívül hasznos program, ami arról is tájékoztat minket ha egy illesztő hiányzik a gépről. Magyar nyelvű. Az ingyenes kiadása némi korlátozást tartalmaz.

Természetesen a kínálatunkban a DriverPack Solution Lite nem az egyetlen program ami ezeket a funkciókat hivatott ellátni, alternatívákkal is tudunk szolgálni, többek között az igen népszerű IObit Driver Booster, vagy a DriverMax. Ha pedig inkább a programjaidat szeretnéd naprakész állapotban tartani, akkor ehhez a SUMo-t érdemes kipróbálni.

A DriverPack Solution Lite egy frissítésre, biztonsági mentések készítésére alkalmas mindenes szoftver, ami telepítés nélkül, Magyar nyelven vehető igénybe. Illesztőkhöz, Driver fájlokhoz, vagy akár a már telepített szoftvereidhez remek megoldás. 

DriverPack Solution Lite

DriverPack Solution Lite összefoglaló:

 • Frissítés kereső alkalmazás
 • telepített szoftverekhez
 • illesztőprogramokhoz
 • biztonsági mentés készítése
 • könnyű kezelhetőség
 • Magyar nyelv
 • Nem kell telepíteni
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://drp.su/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
DriverPack Solution Lite
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • IObit Driver Booster 8.1.0.2522020-11-11 IObit Driver Booster 8.1.0.252 (9)
  Az IObit Driver Booster segítségével teljesen ingyenesen illetve minimális tudással tudod, illesztőprogramjaidat frissíteni, illetve […]
 • Auslogics Driver Updater 1.20.0.02019-03-07 Auslogics Driver Updater 1.20.0.0 (0)
  Az Auslogics Driver Updater nevű alkalmazással a lehető legegyszerűbben tudod ellenőrizni a telepített illesztőprogramjaidat, azokat […]
 • Wise Driver Care 2.3.301.10102018-03-07 Wise Driver Care 2.3.301.1010 (0)
  A Wise Driver Care egy igazán hatékony Driver kezelő segédprogram, amivel azokat frissíteni tudod. A szoftverrel, számos az adott […]
 • SUMo 5.11.92020-11-20 SUMo 5.11.9 (0)
  A SUMo, telepített szoftvereink verziószámát tudja ellenőrizni, naprakészen tarthatjuk azokat, ha letölthető új változat azonnal […]
 • IObit Software Updater 3.4.02020-10-27 IObit Software Updater 3.4.0 (0)
  Az IObit Software Updater egy szabadon kipróbálható Tools, amivel a telepített programjaidat tudod frissíteni, illetve ellenőrizni a […]