IObit Driver Booster Letöltés - SzoftHub.hu

IObit Driver Booster 2.2.0.158

IObit Driver Booster

Az IObit Driver Booster segítségével teljesen ingyenesen illetve minimális tudással tudod, illesztőprogramjaidat frissíteni, illetve letölteni, ha azok még nem lennének installálva. Kereső funkcióval is bír.

Az illesztőprogramoknak rendkívül fontos szerep jut a számítógép rendeltetésszerű működésének a céljából, ez a szoftver teszi lehetővé hogy kommunikálni tudjanak az egyes hardver elemek, továbbá azok konfigurálására is nekik köszönhetően van lehetőség. Nem csak az a fontos hogy ezek hiánytalanul legyenek telepítve hanem az sem árt ha a legújabbakat használjuk, mivel hibajavításokat illetve teljesítménybeli optimalizálásokat is végrehajthattak azokon a gyártók. Ez az alkalmazás, az IObit Driver Booster, kifejezetten a kevés ismerettel illetve rohanó életmódot élők számára lehet hasznos. A feladatra rengeteg segédet találhatunk de ezek döntő többsége valamilyen korlátozással futtatható, tehát nem töltik be azt a feladatkört ingyenesen amire valójában szánták. Itt az ingyenes és talán legjobb megoldás, drivereink frissítésére, keresésére illetve azok letöltésére, telepítésére. Neki köszönhetően naprakészen tarthatod a Drivereket. Vele nem csak hogy energiát, hanem hasznos időt is meg tudsz spórolni.

IObit Driver Booster jellemzők:

A használata igen egyszerűre sikeredett, a telepítési folyamat végeztével automatikusan átvizsgálja a számítógépünket és megjelenít minden hardvert és az ahhoz aktuálisan használt illesztőt. Választhatunk ezek között manuálisan de akár teljesen automatikusan is munkára fogható. A frissítési folyamat után a számítógépünk újraindítása elkerülhetetlen. Időzíthető, megadható hogy hová mentse a letöltéseket, kizárásokat használhatunk, és akár automatikusan létre is tud hozni egy visszaállítási pontot annak az érdekében hogy visszavonhatóak legyenek az esetleges problémaforrások. Magyar nyelvi támogatással. Minden számítógép tulajdonos számára hasznos szolgálatot tud tenni. Mivel ingyenes mindenképp érdemes kipróbálni. Legyen szó kezdő felhasználóról, vagy jártas ismeretekkel bíró PC tulajdonosról, mindenkinek optimális lehetőségeket biztosít. Próbáld ki a fejlesztő többi termékét is, ami igen széleskörű kínálatot biztosít, elsősorban karbantartási célokat szolgálnak.

 IObit Driver Booster pillanatkép

IObit Driver Booster Összefoglaló:

 • driver kereső program
 • automatikus frissítő funkció
 • időzíthetőség
 • saját adatbázist használ
 • egyszerű kezelhetőség
 • Magyar nyelv
 • ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.iobit.com/driver-booster.php

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap alján található kapcsolat menüpontot.

Hirdetés


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
IObit Driver Booster
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • DriverEasy 4.9.0.122892015-01-15 DriverEasy 4.9.0.12289 (0)
  A DriverEasy nevű program segítségével frissítheted illesztőprogramjaidat, illetve […]
 • DUMo Portable 1.6.1.92014-12-30 DUMo Portable 1.6.1.9 (0)
  A DUMo Portable megfelelő eszköz, hogy a számítógépedhez szükséges illesztőprogramokat […]
 • DUMo 1.6.1.92014-12-30 DUMo 1.6.1.9 (0)
  A DUMo segítségével egyszerűen és könnyedén tudod a számítógépedhez tartozó drivereket […]
 • DriverMax 7.53.0.10912015-03-17 DriverMax 7.53.0.1091 (0)
  A DriverMax Driverek biztonsági mentését hajthatjuk végre a segítségével, továbbá arról […]
 • SUMo 3.13.5.2592015-03-21 SUMo 3.13.5.259 (0)
  A SUMo, telepített szoftvereink verziószámát tudja ellenőrizni, naprakészen tarthatjuk […]

9 Responses to IObit Driver Booster 2.2.0.158

 1. kockafej szerint:

  ez egy f…s. semmire nem jó

  • kiflicsücsök szerint:

   Egyetértek, ez egy hulladék. 11 driverből egyet frissített, fél óra alatt. Utána a folyamatjelző 1%-on megállt, úgyhogy egy óra elteltével lelőttem és letörôltem. Mindennek tetejében a kamera drivert összekutyulta, újra kellett telepítenem.

 2. Jocc szerint:

  Végre ami nekem bevált! Valóban nem valami gyors, de eddig ez az egyetlen ami tudott valamit kezdeni a gépsasommal. Egyenlőre marad.

 3. zozo szerint:

  Helló. Nekem be vált. 3 drivert kellett frisiteni és 10 perc alatt megcsinált mindent. Szerintem jó kis program.

 4. pejkoka szerint:

  ez feltelipi a driver-eket? fel tudja tenni magátol mert ahogy látom a frissitések nem jók de felrakja?

 5. Admin szerint:

  Igen magától installálja, igaz nem minden esetben a legjobb, legújabb mert saját adatbázisból dolgozik. De ettől még mindig vele a legkönnyebb.

 6. pejkoka szerint:

  Köszönöm, nekem bevált. Egyetlen egy bajom van mint mindig hogy hang nincs rajta elvileg minden rajta van de a hang nincs. tudok vele valamit kezdezni?

  • Admin szerint:

   Lehet azt az illesztőt kézzel kellene megpróbálni frissíteni, telepíteni az alapján hogy milyen típus való hozzá. Lehet más probléma is. Beállítás…

 7. Eszter szerint:

  Überelhetelen…

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>