Driver

Driver Magician 5.54

A Driver Magician egy professzionális illesztőprogram kezelő készlet, amivel minden fontosabb művelet elvégezhető, ami ezen a területen felmerül. Azok frissítésére, biztonsági mentésükre, a régiek eltávolítására is alkalmas. Magyar nyelven is tud.

Az illesztőprogramok manuális úton történő kezelése rengeteg időt vesz igénybe, nem is beszélve arról, hogy az azok felkutatása kezdőknek nem is olyan egyszerű. Ha ezt sokkal rugalmasabban szeretnéd megtenni, itt a Driver Magician ami funkcionálisan az összes említésre méltó opciót biztosítja ami csak kellhet. Az alábbi kiadás a népszerű program fizetős változata. Természetesen elérhető a Driver Magician ingyenesen is, de az kizárólag a biztonsági mentési területre alkalmas.

Az alkalmazás letöltése után a telepítés gyerekjáték, az alapinformációk megadása után azonnal használható állapotba kerül. Maga az installálás nem Magyar nyelven történik, de ez a használatra már nem jellemző, mivel a beállításainál később kiválasztható a honosított mód. A Driver Magician kezelőfelülete rendkívül áttekinthető, az általa támogatott lehetőségek menü szerinti csoportosításban találhatóak.

Illesztőprogramok frissítéséhez, illetve biztonsági mentések készítésére használható a Driver Magician

A Driver Magician tökéletesen alkalmas, hogy a már korábban telepített illesztőprogramok verzióját ellenőrizni lehessen, sőt ha elavult lenne valamelyik az könnyedén frissíthető. Mivel felmerülhetnek olyan helyzetek, hogy speciális Drivert használunk, az azok pótlása lehetetlen, vele mód nyílik arra, hogy azt a lehető legegyszerűbben le lehessen menteni, a későbbi visszaállítás is hasonlóan rugalmas, erre külön menüt biztosít. A Driver Magician képes még a korábban telepített esetleg nem megfelelően futó illesztőprogramok eltávolítására, a beazonosítottakat kilistázza, azt egyszerűen ki kell jelölni, majd a törlés parancs kiadásával meg is szabadultál tőle.

A speciális beállításoknál a mentési opciók szabhatóak testre, itt külön ki lehet jelölni, hogy a biztonsági mentés formátuma mi legyen. Ez akár lehet tömörített archívum, vagy akár önkicsomagoló .EXE fájl, az utóbbi a későbbi rugalmasabb visszaállításban jöhet jól, ahol a Driver Magician futtatása mellőzhető.

Az illesztők frissítésére használhatod még a DUMo, továbbá a DriverMax megoldását, az utóbbi szintén rengeteg hasznos toolst tartalmaz. Prémium megoldásként az IObit Driver Booster használható, ami a felhasználóbarát lehetőségekre koncentrál.

A Driver Magician segítségével a meglévő illesztőprogramjaidról készíthetsz biztonsági mentést, frissíteni lehet azokat, igény esetén eltávolíthatóak az elavultak. Magyar nyelvi támogatással.

Driver Magician

Driver Magician összefoglaló:

 • Illesztőprogram kezelő alkalmazás
 • meglévők frissítése
 • biztonsági mentés és visszaállítás
 • egyszerű használat
 • uninstallálás
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.drivermagician.com/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Driver Magician
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Driver Magician Lite Portable 5.562024-04-02 Driver Magician Lite Portable 5.56 (0)
  A Driver Magician Lite Portable telepített illesztőprogramjaid frissítésére, azok visszaállítására használható ingyenes és hordozható […]
 • Driver Magician Lite 5.562024-04-02 Driver Magician Lite 5.56 (0)
  A Driver Magician Lite ideális eszköz arra hogy le tudjuk menteni a már használat alatt álló bevált illesztőprogramjainkat. […]
 • IObit Driver Booster PRO 11.3.0.432024-02-28 IObit Driver Booster PRO 11.3.0.43 (0)
  Az IObit Driver Booster PRO az egyik legközkedveltebb, egyben legnagyobb felhasználói táborral rendelkező illesztőprogram kereső, […]
 • DriverEasy 5.8.12024-02-08 DriverEasy 5.8.1 (1)
  A DriverEasy nevű program segítségével frissítheted illesztőprogramjaidat, illetve telepítheted azokat amik hiányoznak. A szoftver […]
 • Auslogics Driver Updater 1.26.0.02023-10-09 Auslogics Driver Updater 1.26.0.0 (0)
  Az Auslogics Driver Updater nevű alkalmazással a lehető legegyszerűbben tudod ellenőrizni a telepített illesztőprogramjaidat, azokat […]

Szólj hozzá