CloneSpy 3.4.2

A CloneSpy segítségével pillanatok alatt felkutathatod azokat a fájlokat a számítógép merevlemezén amik többször is előfordulnak. A duplikátumok eltávolításával akár jelentős helyet is fel tudsz szabadítani a merevlemezen. Ez a Free alkalmazás a hatékonyabb eredmény biztosítása érdekében rengeteg szűrési, konfigurálási lehetőséget biztosít. Időzítve még egyszerűbbé teheti a használatát.

A számítógép mindennapi használata során rengeteg olyan fájlt menthetünk el, tölthetünk le amiről csak később derül ki hogy az már korábban is létezett. Ezek a fájlok idővel rengeteg helyet tudnak elvenni az értékes tárkapacitásból, így egyre jobban csökken majd az értékes hely. Duplikált fájlok felkutatására alkalmas ingyenes alkalmazás a CloneSpy, ami segít, hogy helyet tudj felszabadítani.

A letölthető CloneSpy installer, magába foglalja a telepíthető, illetve a telepítést nem igénylő hordozható változatot, ezt az EXE fájl futtatásakor lehet kiválasztani.

Ha ha „portable” megoldás mellett döntesz, akkor azt fel lehet másolni egy USB adathordozóra és arról is futtatható a program. Így az több gépen is használható.

A CloneSpy rengeteg változó szerint tud többszörösen előforduló fájlok után kutatni, előre megadható a keresés előtt, hogy mi szerint tegye meg azt, illetve az is definiálható, hogy hol keressen. Igen gyors és pontos eredményeket tud szolgáltatni. Szükség esetén a korábbi konfigurációt el lehet menteni, így azt később újból fel lehet használni így gyorsabban tehető használható állapotba. Módosítható a keresések prioritása, részletes jelentéseket lehet létrehozni. Az ingyenes, hasonló feladatokra tervezett alkalmazásokkal összehasonlítva kiemelkedő képességekkel rendelkezik.

Ha a szóban forgó feladattal nem szeretnéd az időt vesztegetni, egyszerűen időzítéseket is létrehozhatsz, így teljesen automatikusan is tud dolgozni. Ha rendeltetésszerűen használod jelentősebb helyet is felszabadíthatsz vele. Sajnos Magyar nyelven nem tud, így inkább jártasabb felhasználók számára javasolt.

A CloneSpy helyett használhatod még az Exact Duplicate Finder vagy a Soft4Boost Dup File Finder nevű szoftvert, igaz ők szerényebb tudással bírnak.

Összességében nézve a CloneSpy professzionális segédalkalmazás, karbantartó, amivel fel tudod kutatni azokat a fájlokat, amik többször is előfordulnak a számítógép merevlemezén. Funkcionálisan amit nem nyújt, talán arra nincs is szükség. Ingyenes változat. Telepítés nélkül is használható.

CloneSpy

CloneSpy Összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • duplikátum fájlok kereséséhez
 • időzíthető
 • rengeteg szűrési lehetőség
 • hordozható változatban is futtatható
 • menthető jelentések
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.clonespy.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CloneSpy
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AllDup 4.5.12021-10-20 AllDup 4.5.1 (0)
  Az AllDup segítségével a duplikált tartalmakat tudjuk felkutatni a merevlemezen, keresésre és eltávolításra egyaránt felhasználható. […]
 • CCleaner Slim 5.86.92582021-10-20 CCleaner Slim 5.86.9258 (2)
  A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver […]
 • AllDup Portable 4.5.12021-10-20 AllDup Portable 4.5.1 (0)
  Az AllDup Portable egy telepítés nélkül futtatható duplikátum kereső program. A szoftver ideális hogy néhány lépésben fel tudd […]
 • Auslogics Duplicate File Finder 9.2.0.02021-08-24 Auslogics Duplicate File Finder 9.2.0.0 (3)
  Az Auslogics Duplicate File Finder a legjobb és legegyszerűbb megoldást biztosítja az akár kezdő ismeretekkel rendelkező felhasználók […]
 • DiskBoss 12.4.162021-08-11 DiskBoss 12.4.16 (0)
   A DiskBoss egy professzionális merevlemez asszisztens szoftver ami segít grafikus módon megjeleníteni az aktuálisan felhasznált […]