Címkézéssel is rendszerezhető fájlkezelő alkalmazás az XYplorer

Egy univerzális paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő alkalmazás az XYplorer ami rengeteg módszerrel támogatja, hogy egyszerűbben lehessen azokat a mappákat rendszerezni amiket gyakran mozgatunk.

A szoftver több funkciót tartalmaz az operációs rendszer által biztosított szolgáltatásokhoz hasonlítva mivel nem csak a számítógépen tárolt fájlok rendszerezése, illetve az azok szerkesztése támogatott hanem akár FTP kliensként is támogatja azokat a funkciókat amik a távoli tárolóegységen található fájlok kezeléséhez szükséges.

Fájlok mozgatása, szerkesztése, illetve kettő mappa tartalmának az összevetése szinkronizálással támogatott ha az XYplorer fájlkezelő megoldását szereted be.

Több módszerrel is rendszerezhetőek a gyakrabban használt fájlok

A fájlkezelő programmal rengeteg lehetőségre van mód, hogy azokat a tartalmaknak a gyorsabb eléréséhez gyors indítóikonokat hozzunk létre amikben fontos fájlokat tároltunk el. Ilyen az egyáltalán már nem újdonságnak számító kedvencek szolgáltatás, metaadat, illetve a címkézés amit akkor érdemes használni ha rengeteg fájlt tárolunk egy meghajtón, abban egy olyan fájl van amit fontosabb, gyakrabb fájlkezelést igényel.

A XYplorer fájlkezelő egy teljes körű parancs fájlkezelő szolgáltatást is rendelkezésre bocsájt ahol megnyithatjuk az általunk definiált parancsfájlokat, illetve elindíthatóak.

Több módszerrel lehet módosítani a felületét ahol kiválasztható az ablak paraméterek. A fájlkezelő alkalmazás Magyar nyelvű kiadását erről az oldalunkról lehet beszerezni.

XYplorer – fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Címkézéssel is rendszerezhető fájlkezelő alkalmazás az XYplorer
Szerző
Leírás
Paneles felhasználói felülettel tervezett fájlasszisztens amivel mappa szinkronizálást, illetve FTP fájlmozgatási munkafolyamatokat is elvégezhetünk. Az XYplorer honosított változat.

Kapcsolódó szoftverek