Tags - Windows 10 - SzoftHub.hu

Windows 10

 •  A SmartFTP egy igen nagy támogatottságot élvező, rengeteg protokoll alapján működő FTP kliens ami garantáltan könnyebbé teszi a hétköznapjaidat. Fogd és vidd támogatással. Fájlkezelő alkalmazás extra szolgáltatásokkal. Opcionálisan fájlmegosztó portálok esetén is támogatott a használata. A fájlok mozgatásán kívül szerkesztéshez is használható az alap szolgáltatások, illetve profi felhasználók által lényeges funkciók definiáltak. 

  SmartFTP 10.0.2915.0

   A SmartFTP egy igen nagy támogatottságot élvező, rengeteg protokoll alapján működő FTP kliens ami garantáltan könnyebbé teszi a hétköznapjaidat. Fogd és vidd támogatással. Fájlkezelő alkalmazás extra szolgáltatásokkal. Opcionálisan fájlmegosztó portálok esetén is támogatott a használata. A fájlok mozgatásán kívül szerkesztéshez is használható az alap szolgáltatások, illetve profi felhasználók által lényeges funkciók definiáltak. 

  olvasd tovább...

 • A Windows 10 Manual Update nevű programmal manuálisan lehet beszerezni a Windows 10 rendszerhez tartozó frissítéseket. A szoftver megkeresi, beszerzi, majd telepíti azokat. Egyszerű kezelhetőséggel rendelkezik. Free alkalmazás.

  Windows 10 Manual Update 1.03

  A Windows 10 Manual Update nevű programmal manuálisan lehet beszerezni a Windows 10 rendszerhez tartozó frissítéseket. A szoftver megkeresi, beszerzi, majd telepíti azokat. Egyszerű kezelhetőséggel rendelkezik. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A WinReducer 10.0 segítségével egyedi telepítőlemezt hozhatsz létre, eltávolíthatsz, testre szabhatsz összetevőket. Ez a változat Windows 10 operációs rendszerhez lett optimalizálva. Ezt a Free alkalmazást nem igényel telepítést, csak futtatni kell, hordozható.

  WinReducer 10.0 1.9.3

  A WinReducer 10.0 segítségével egyedi telepítőlemezt hozhatsz létre, eltávolíthatsz, testre szabhatsz összetevőket. Ez a változat Windows 10 operációs rendszerhez lett optimalizálva. Ezt a Free alkalmazást nem igényel telepítést, csak futtatni kell, hordozható.

  olvasd tovább...