Twitter csevegő program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Twitter csevegő program

 • A TweetDuck egy igen modern megtervezéssel rendelkező kliens program amit a Twitter hálózatán lehet felhasználni közösségi feladatokra. Csevegésre, tartalmak megosztására, kedvelésekre, mások megosztásainak a figyelemmel kísérésére. Az egyik érdekessége, hogy egyszerre több fiókot is tud kezelni egy adott időben. Free alkalmazás. Beépített böngészővel.

  TweetDuck 1.18.1

  A TweetDuck egy igen modern megtervezéssel rendelkező kliens program amit a Twitter hálózatán lehet felhasználni közösségi feladatokra. Csevegésre, tartalmak megosztására, kedvelésekre, mások megosztásainak a figyelemmel kísérésére. Az egyik érdekessége, hogy egyszerre több fiókot is tud kezelni egy adott időben. Free alkalmazás. Beépített böngészővel.

  olvasd tovább...

 • Az One Messenger egy univerzális, multi platformitással rendelkező azonnali üzenek küldésére használható program ami az összes népszerű szolgáltatást támogatja. A szoftver felhasználható Skype, WeChat, Facebook, Telegram, Group Me, Twitter protokollon történő üzenetek váltásához. Képek, multimédiás fájlok megosztásához a partnerekkel. A Windows App egy remek Chat alkalmazás.

  One Messenger 6.7.6.0

  Az One Messenger egy univerzális, multi platformitással rendelkező azonnali üzenek küldésére használható program ami az összes népszerű szolgáltatást támogatja. A szoftver felhasználható Skype, WeChat, Facebook, Telegram, Group Me, Twitter protokollon történő üzenetek váltásához. Képek, multimédiás fájlok megosztásához a partnerekkel. A Windows App egy remek Chat alkalmazás.

  olvasd tovább...