Törölt AVI helyreállító program - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Törölt AVI helyreállító program

 • Az R-Linux egy törölt adat helyreállító program amivel sokkal eredményesebben lehet a korábban törölt fájlokat visszaállítani. A Free alkalmazás Windows, illetve Linux operációs rendszerre is beszerezhető. Szektor hibák, illetve fájlrekord problémák esetén is használható adat helyreállító megoldás.

  R-Linux 5.6.1

  Az R-Linux egy törölt adat helyreállító program amivel sokkal eredményesebben lehet a korábban törölt fájlokat visszaállítani. A Free alkalmazás Windows, illetve Linux operációs rendszerre is beszerezhető. Szektor hibák, illetve fájlrekord problémák esetén is használható adat helyreállító megoldás.

  olvasd tovább...

 • A Smart Data Recovery egy korábban törölt fájlok visszaállítására használható adatmentő szoftver ami az összes fájlformátum esetén használható. Legyen az kép, videó, dokumentum fájlok, programok ( MP3, AVI, TXT, XLS, JPG, JPEG ). Egy beépített fájlnézegetővel is rendelkezik a tartalmak előnézeti lehetőségéhez. Free alkalmazás.

  Smart Data Recovery 5.0

  A Smart Data Recovery egy korábban törölt fájlok visszaállítására használható adatmentő szoftver ami az összes fájlformátum esetén használható. Legyen az kép, videó, dokumentum fájlok, programok ( MP3, AVI, TXT, XLS, JPG, JPEG ). Egy beépített fájlnézegetővel is rendelkezik a tartalmak előnézeti lehetőségéhez. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...