Biztonságos böngésző - Letöltés ingyen -SzoftHub.hu

Biztonságos böngésző

 • A CatSXP egy nyílt forráskóddal létrehozott gyors Chromium alapú böngésző szinkronizálás, illetve kedvencek funkcióval. A Free alkalmazás sokkal felhasználó központúbb, biztonságosabb paraméterekkel tud privátabb böngészési tevékenységekhez továbbfejlesztett adatvédelmi eszközöket futtathatóvá tenni. A felülete Skinekkel módosítható.

  CatSXP 3.2.1

  A CatSXP egy nyílt forráskóddal létrehozott gyors Chromium alapú böngésző szinkronizálás, illetve kedvencek funkcióval. A Free alkalmazás sokkal felhasználó központúbb, biztonságosabb paraméterekkel tud privátabb böngészési tevékenységekhez továbbfejlesztett adatvédelmi eszközöket futtathatóvá tenni. A felülete Skinekkel módosítható.

  olvasd tovább...

 • A Sandboxie segítségével sokkal biztonságosabb közegben tudod azokat a programokat futtatni amik gyanús eredetűek. Természetesen magát a böngészést is biztonságosabbá képes tenni ha rajta keresztül történik. Elszeparált környezetet hoz létre, szinte bármilyen alkalmazás esetén támogatott a használata. Magyar nyelvű változat.

  Sandboxie 5.61.7

  A Sandboxie segítségével sokkal biztonságosabb közegben tudod azokat a programokat futtatni amik gyanús eredetűek. Természetesen magát a böngészést is biztonságosabbá képes tenni ha rajta keresztül történik. Elszeparált környezetet hoz létre, szinte bármilyen alkalmazás esetén támogatott a használata. Magyar nyelvű változat.

  olvasd tovább...

 • A Chromnius egy korszerű, profi biztonságos böngésző adathalászat, illetve nyomkövető védelemmel. A Free alkalmazást extra adatvédelmi funkcióval, szinkronizálással hozták létre. A címsáv kereséshez is használható, beállíthatjuk, hogy melyik keresőmotorral akarjuk használni. Chromium motorral. Angol nyelvű Audió, illetve Videókhoz a böngésző egy élő feliratozás funkciót is tartalmaz.

  Chromnius 110.0.5447.0

  A Chromnius egy korszerű, profi biztonságos böngésző adathalászat, illetve nyomkövető védelemmel. A Free alkalmazást extra adatvédelmi funkcióval, szinkronizálással hozták létre. A címsáv kereséshez is használható, beállíthatjuk, hogy melyik keresőmotorral akarjuk használni. Chromium motorral. Angol nyelvű Audió, illetve Videókhoz a böngésző egy élő feliratozás funkciót is tartalmaz.

  olvasd tovább...

 • Az iTop Private Browser egy gyors, kettős titkosítási módszerrel használható biztonságos böngésző ami akár online vásárlásokhoz is kiváló. Magyar nyelvű, böngésző nyomkövetés, ujjlenyomat, adathalászat elleni védelemmel, adatforgalom titkosítási feladatokhoz egy VPN Klienst is tartalmaz. A szoftver Chromium motorral futtatható amivel akár kedvencekhez adhatóak a több alkalommal megtekintett oldalak.

  iTop Private Browser 3.1.0.255

  Az iTop Private Browser egy gyors, kettős titkosítási módszerrel használható biztonságos böngésző ami akár online vásárlásokhoz is kiváló. Magyar nyelvű, böngésző nyomkövetés, ujjlenyomat, adathalászat elleni védelemmel, adatforgalom titkosítási feladatokhoz egy VPN Klienst is tartalmaz. A szoftver Chromium motorral futtatható amivel akár kedvencekhez adhatóak a több alkalommal megtekintett oldalak.

  olvasd tovább...

 • Az Avast Secure Browser egy biztonságos, gyors, egyben megbízható böngésző ami többek között tartalmaz reklám blokkolót, jelszó menedzsert, letöltésvezérlőt. Kiemelt hangsúlyt fektet böngészés során a magánélet megőrzésére. Felfedezhető még benne egy úgynevezett Hack Check funkció ami az esetlegesen eltulajdonított E-mail adatokról tud információkat megjeleníteni. A többi jól megszokott funkciókat is tartalmazza. Free alkalmazás.

  Avast Secure Browser 79.0.3062.80

  Az Avast Secure Browser egy biztonságos, gyors, egyben megbízható böngésző ami többek között tartalmaz reklám blokkolót, jelszó menedzsert, letöltésvezérlőt. Kiemelt hangsúlyt fektet böngészés során a magánélet megőrzésére. Felfedezhető még benne egy úgynevezett Hack Check funkció ami az esetlegesen eltulajdonított E-mail adatokról tud információkat megjeleníteni. A többi jól megszokott funkciókat is tartalmazza. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...