Chris-PC RAM Booster 5.08.22

A Chris-PC RAM Booster egy különleges karbantartó szoftver, amivel optimalizálhatod a RAM-ot, azáltal leállítod a háttérben futó fölösleges szolgáltatásokat, folyamatokat. Ez a Free alkalmazás információkat is biztosít az adott hardver terheltségi állapotáról. Tesztek végrehajtásához is. Nagyon egyszerű használni.

Ha egyszerre több alkalmazást is futtatsz egy adott időben, kis méretű RAM-ot tartalmaz a számítógéped, lassulásokat tapasztalhatsz, ami nem csak a felhasználói élmény rovására megy, hanem adott, célspecifikus szoftverek rendeltetésszerű használatát is akadályozhatja. Szerencsére ez ma már nem akkora probléma, mivel rengeteg olyan segédalkalmazás érhető el, amivel az adott területen helyet lehet felszabadítani, optimalizálni azt. Ilyen a Chris-PC RAM Booster, ami igen kiemelkedő szolgáltatásokat biztosít az adott területen.

A Chris-PC RAM Booster letöltése után egy standard telepítés varázsló felületen keresztül lehet installálni, egy áttekinthető, modern számos különleges funkciót biztosító felhasználói felület fogad.

A Chris-PC RAM Booster többek között információkkal is szolgál az adott hardverrel kapcsolatban, a teljes kapacitáson kívül arról is tájékozódhatsz, hogy mennyi a szabad hely. Természetesen mint az alkalmazás neve is sugallja, funkcionálisan nem csak erre alkalmas, hanem a RAM optimalizálására. Egyetlen kattintással képes leállítani az összes olyan beragadt folyamatot amik már semmilyen szereppel nem bírnak, így jelentősen tudsz a PC teljesítményén javítani, így bőven marad hely olyan programok számára amik nagyobb memóriaigénnyel rendelkeznek.

Opcionálisan teszteket is indíthatsz amivel további adatokhoz is hozzá lehet férni. Szinte semmilyen beállítást nem igényel, kis erőforrás igény mellett futtatható akár Windows 10 operációs rendszeren.

A Chris-PC RAM Booster ideális nagyobb hardverigénnyel ( RAM ) rendelkező alkalmazások, illetve játékokhoz, hogy optimálisabb környezetet tudjunk a számukra biztosítani. A szoftver ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe. Ingyenes megfelelőjeként használhatod helyette a Wise Memory Optimizer, vagy a Memory Cleaner nevű karbantartó programot.

A Chris-PC RAM Booster egy professzionális RAM tisztító, optimalizáló program, amivel szükség esetén teszteket is tudsz kezdeményezni, azokról részletes jelentéseket készít. Természetesen alapvető információkat is biztosít. Sajnos jelenleg Magyar nyelven nem érhető el. A PC teljesítményének a javításához kell. 

Chris-PC RAM Booster

Chris-PC RAM Booster Összefoglaló:

 • RAM tisztító alkalmazás
 • részletes információk biztosítása az adott hardverről
 • tesztek támogatása
 • időzíthetőség
 • egyszerűen használható
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://ram-booster.chris-pc.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Chris-PC RAM Booster
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
12,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Game Booster Portable 1.56.802020-08-20 Wise Game Booster Portable 1.56.80 (0)
  A Wise Game Booster Portable futtatásával bezárhatóvá válnak a fölösleges háttérfolyamatok, így erőforrást tudunk felszabadítani ami […]
 • ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro 12.06.122020-06-12 ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro 12.06.12 (0)
  A ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro segítségével több ezer oldalról tölthetsz le videókat, illetve egy munkafolyamaton belül […]
 • ChrisPC Free Video Converter 5.002021-02-21 ChrisPC Free Video Converter 5.00 (0)
  A ChrisPC Free Video Converter egy hatékony dekódoló szoftver, ami kötegelten is használható. Az alábbi Free alkalmazásként […]
 • IObit Driver Booster PRO 8.3.0.3612021-02-02 IObit Driver Booster PRO 8.3.0.361 (0)
  Az IObit Driver Booster PRO az egyik legközkedveltebb, egyben legnagyobb felhasználói táborral rendelkező illesztőprogram kereső, […]
 • IObit Driver Booster 8.2.0.3082020-12-30 IObit Driver Booster 8.2.0.308 (9)
  Az IObit Driver Booster segítségével teljesen ingyenesen illetve minimális tudással tudod, illesztőprogramjaidat frissíteni, illetve […]