BootRacer: Boot alapon használható Windows gyorsító

A címben említett program egy speciális módszert használ annak az érdekében, hogy a lehető legegyszerűbben tudj Windows gyorsulást eredményezni amikor a PC indul. A Boot szintű támogatással rendelkező szoftver, a BootRacer professzionális eszközkészlettel rendelkezik, aminek a felhasználók csak örülni tudnak.

Kiváló megoldás, hogy gyorsíthass a PC indulásán, ahol nem csak maga a rendszer kerül optimalizálás alá, hanem azok a programok is amiket a gépeden futtatsz. A BootRacer, Startup Manager megoldása statisztikákat is kínál, hogy átláthatóbban tudd konfigurálni. Az alkalmazás használata viszonylag egyszerű, a telepítése után egy elemzést készít, ehhez a Windows rendszert újra kell indítani. Ekkor a szoftver megméri a teljes indulási sebességet, majd az eredményeket „egységenként” lebontva teszi elérhetővé. Itt időintervallum szerint sorolja fel az összes programot amik telepítve vannak, azokról részletes statisztikát nyújt. Gyakorlatilag nem tesz mást mint letiltja azokat a kiegészítőket, alkalmazásokat amik fölöslegesek. Ezzel gyorsabbá tehető a Windows Boot idejű indulása, sőt talán visszafogottabb erőforrással használható a PC. A BootRacer kipróbálható változata az alábbi hivatkozáson szerezhető be. Ingyenesen némileg kevesebb funkciót tartalmaz. Remek alternatív indítópult kezelő.

BootRacer – Startup Manager


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
BootRacer: Boot alapon használható Windows gyorsító
Szerző
Leírás
Garantált eredményeket nyújtó Indítópult kezelő. BootRacer...

Kapcsolódó szoftverek