CD/DVD

BD Rebuilder 0.50.23

A BD Rebuilder nevű program segítségével biztonsági mentést tudsz készíteni a korábban összeállított műsoros DVD lemezeidről, azt néhány egyszerű lépés követésével a merevlemezedre tudod Rippelni. Támogatja a Blu-ray adathordozókat is. Nagyon egyszerű használni. Free alkalmazás.

Ha korábban összeállítottál egy műsoros DVD lemezt, arról biztonsági mentést szeretnél készíteni, ehhez egy olyan alkalmazást keresel, ami ingyenes, egyben nagyon egyszerű használni akkor erre kipróbálhatod a BD Rebuilder nevű programot, ami Blu-Ray adathordozók esetén is teljes körű szolgáltatást biztosít.

A BD Rebuilder letöltése után a rendeltetésszerű használat érdekében további alkalmazások installálására is szükség lesz, csak ebben az esetben lehet teljes értékűen használni. Itt az AviSynth, illetve az FFDShow kiegészítők szükségesek.

A telepítésük után a BD Rebuilder indítását követően egy igen egyszerű, alapvető opciókat biztosító kezelőfelület fogad, ahol csak annyit kell tenni, hogy a számítógéped DVD meghajtójába behelyezed azt a műsoros adathordozót, amit rippelni szeretnél. A szoftver a rövid beolvasást követően fel is ajánlja a biztonsági mentés lehetőségét.

A BD Rebuilder alapvetően két Rippelési módszert támogat, vagy az adathordozó teljes tartalmáról lehet biztonsági mentéseket készíteni, vagy opcionálisan kiválasztható, hogy melyik fejezetre tartasz igényt. Közvetlenül az indítópanelon kiválasztható az a forrás mappa ahová mentheted a médiafájlt.

A beállításoknál kiválasztható még hogy milyen formátumot vegyen figyelembe, illetve konfigurálható, hogy az adott munkafolyamatot milyen prioritás szerint végezze el, ez a lehetőség abban az esetben lehet hasznos, ha egyéb feladatokat is el szeretnél végezni ezalatt.

Rippelési feladatokra felhasználhatod még a VidCoder, StaxRip vagy a CloneBD nevű programot, az utóbbi alternatíva is támogatja, hogy a végeredményt ISO formátumba tudd menteni, így azt később ki is lehet írni CD/DVD lemezre.

A BD Rebuilder ingyenes formában teszi a számodra lehetővé, hogy biztonsági mentést tudj készíteni a korábban összeállított Videókat tartalmazó DVD lemezeidről. Blu-ray lemezek esetén is teljes körű támogatást biztosít. Rippelési feladatokhoz kötelező kellék minden PC-tulajdonos számára.

BD Rebuilder

BD Rebuilder összefoglaló:

 • Rippelő alkalmazás
 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • Blu-ray támogatás
 • Nagyon egyszerű használni
 • A rendeltetésszerű használat érdekében további kiegészítőkre lesz szükség
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.jdobbs.com/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BD Rebuilder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • StaxRip 2.41.72024-07-09 StaxRip 2.41.7 (0)
  A StaxRip egy könnyed konvertáló és rippelő szoftver egy felületen. A különlegessége, hogy nem kell telepíteni, hordozható szoftver […]
 • VidCoder 10.142024-06-30 VidCoder 10.14 (2)
  A VidCoder egy Magyar nyelvi támogatással is bíró ingyenesen futtatható rippelő szoftver. Kezeli a Blu-ray állományokat is. Ideális […]
 • VidCoder Portable 10.142024-06-30 VidCoder Portable 10.14 (0)
   A VidCoder Portable segítségével Blu-ray illetve normál műsoros DVD lemezeket tudsz a merevlemezre rippelni, magát a folyamatot […]
 • HandBrake 1.8.12024-06-22 HandBrake 1.8.1 (2)
  A HandBrake egy remek, számos szolgáltatást nyújtó dekódoló szoftver amely segítségével néhány egyszerű lépésben tudjuk DVD lemezek […]
 • AnyBurn 6.12024-03-29 AnyBurn 6.1 (0)
  Az AnyBurn adatlemezek és egyéb multimédiás tartalmak CD/DVD lemezre való égetésében segédkezik a számunkra, egyszerű felület […]

Szólj hozzá