aTube Catcher: Zenék letöltése

Az aTube Catcher zenék letöltésére is felhasználható multifunkciós szoftver, ami beépített keresőt, közvetlen lejátszót is szolgáltat az MP3 tartalmakhoz.

Ha valódi zenei kedvelő vagy, de nem szereted az idődet azzal vesztegetni, hogy hosszasan kutakodsz olyan téged érdeklő tartalmak után amik pontosan a te ízlésednek ideálisak, akkor igen hasznos lehet neked az aTube Catcher zenék letöltésére optimalizált kiterjesztése.

Tartalmaz egy beépített keresőt amivel hamar megtalálhatod a kedvenc előadóidat, itt csak az adott kulcsszót kell, hogy megadd és egy igen részletes listát szolgáltat az MP3 formátumban található elemekről. Ezt közvetlenül a felületéről le is lehet játszani, így az nem foglalja a helyet a számítógépeden. Ha mégis további elképzeléseid vannak a kiszemelt audióval, azt le lehet tölteni az aTube Catcher használata során. Ezek a tartalmak egy külön fülön kerülnek rendezésre.

Az aTube Catcher a zenék letöltésén kívül rengeteg más igen hasznos képességet rejteget, kezeli a videókat is képlopásokat lehet vele kezdeményezni, de akár videók vágását is rá lehet bízni, nem is beszélve a konvertálásról.

Mivel az alkalmazás teljesen ingyenesen vehető igénybe mindenképp érdemes adni a számára egy esélyt, ki kell próbálni. A legújabb változata innen szerezhető be.

Az aTube Catcher zenék letöltésére is felhasználható

aTube Catcher: Zenék letöltése


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek