Astroburn Pro 3.2.0.0198

Az Astroburn Pro egy prémium író alkalmazás, ami archiválások során támogatja a hagyományos adatlemezek, illetve multimédiás állományokat. Lehetőség van vele CD/DVD másolásra, támogatja a Blu-ray adathordozókat, de hagyományos rippelésre is képes. Minimális szaktudás mellett állíthatsz össze audió CD-ket.

A CD/DVD írás, mint archiválási mód még ma is igen nagy népszerűségnek örvend, az eljárás előnye, hogy a számunkra legfontosabb tartalmakat fizikailag függetleníteni lehet a számítógéptől, minimalizálva az adatvesztés kockázatát. Az Astroburn Pro egy prémium szolgáltatásokat biztosító CD/DVD író alkalmazás, ami rendkívül rugalmas lehetőségeket a lehető legegyszerűbben biztosítja.

A telepítése után egy leegyszerűsített kornak megfelelő felhasználói felület tárul eléd, ahol az általa szolgáltatott lehetőségek csoportosítva vehetőek igénybe. Az Astroburn Pro ingyenes változatban is elérhető, némileg kevesebbet tud.

A szoftver funkcionálisan lehetővé teszi, hogy hagyományos adatlemezeket összeállíts, vagy lemezképeket égetni tudj. Ha rendelkezel egy olyan adathordozóval, amit át szeretnél másolni, akár egy munkameneten belül újraírni, természetesen arra is képes. Az Astroburn Pro a DVD lemezek másolásában valódi profinak számít.

Zenei állományaidat, a lehető legegyszerűbben műsoros CD lemez formájában lehet összeállítani, ahol szintén rengeteg beállítási opciót biztosít. Mivel az Astroburn Pro Magyar nyelven is futtatható, ezért a használata a kezdők számára sem fog problémákat jelenteni. Újrahasznosítható adathordozók esetén az eszköz törlésére is képes, ahol kézzel adható meg annak a sebessége, illetve a típusa. Itt két választási lehetőség van:

Vagy gyors, vagy pedig teljes. A hagyományos közvetlen lemez másoláson kívül tud rippelni, ahol akár Blu-ray lemezek teljes tartalmát lehet a számítógépre menteni, ez kifejezetten hasznos biztonsági mentésekhez. Itt mint kimeneti formátumként, ISO, MDX kép, illetve, MDS, MDF biztosított. A másoláshoz külön adható meg az olvasás sebessége, ez kifejezetten a rossz állapotú adathordozók esetén lehet hasznos. Kis sebesség esetén természetesen több időre van szükség de az eredmény biztosabb.

Az Astroburn Pro ingyenes megfelelőjeként használhatod a BurnAware Free nevű programot, vagy az ISO Workshop megoldását. Ha a széleskörűség fontos a számodra, akkor az Ashampoo Burning Studio-t érdemes felhasználni.

Az Astroburn Pro segítségével adatlemezeket, műsoros audió CD-ket tudsz összeállítani, de olyan alapvető funkciók is felfedezhetőek benne, mint a másolás, vagy a hagyományos rippelés. Ez a fizetős változata.

Astroburn Pro

Astroburn Pro összefoglaló:

 • CD/DVD író alkalmazás
 • ingyenes változatban is
 • adatlemezekhez
 • rippelő
 • Blu-ray támogatás
 • lemez másoló funkció
 • modern megjelenés
 • újraírható adathordozók törlése
 • Audió CD-k összeállítása
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.astroburn.com/products/abPro

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Astroburn Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
9,90 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Nero 2020 22.0.024002020-03-14 Nero 2020 22.0.02400 (0)
   A Nero az egyik legszéleskörűbb és legprofesszionálisabb CD/DVD írási lehetőséget biztosító szoftver ami fellelhető napjainkban a […]
 • Nero Kwik Media 12.52013-06-30 Nero Kwik Media 12.5 (0)
  A Nero Kwik Media valódi multimédiás központ ami nem csak zenei illetve videó esetleg fotóállományaink megnyitását tudja végrehajtani […]
 • AnyBurn 5.42022-07-15 AnyBurn 5.4 (0)
  Az AnyBurn adatlemezek és egyéb multimédiás tartalmak CD/DVD lemezre való égetésében segédkezik a számunkra, egyszerű felület […]
 • InfraRecorder 0.53.0.02018-08-19 InfraRecorder 0.53.0.0 (0)
  Az InfraRecorder egy igen nagy népszerűségnek örvendő Magyar nyelven is használható CD/DVD író alkalmazás. Ez a Free alkalmazás […]
 • Ashampoo Burning Studio 23.0.112022-08-05 Ashampoo Burning Studio 23.0.11 (0)
  Az Ashampoo Burning Studio ideális eszköz arra hogy létre tudjunk hozni műsoros DVD lemezeket, de nem áll tőle messze a rippelés […]