astroburn.com Software termékek - SzoftHub.hu

astroburn.com Soft.

 • Az Astroburn Pro egy prémium író alkalmazás, ami archiválások során támogatja a hagyományos adatlemezek, illetve multimédiás állományokat. Lehetőség van vele CD/DVD másolásra, támogatja a Blu-ray adathordozókat, de hagyományos rippelésre is képes. Minimális szaktudás mellett állíthatsz össze audió CD-ket.

  Astroburn Pro 3.2.0.0198

  Az Astroburn Pro egy prémium író alkalmazás, ami archiválások során támogatja a hagyományos adatlemezek, illetve multimédiás állományokat. Lehetőség van vele CD/DVD másolásra, támogatja a Blu-ray adathordozókat, de hagyományos rippelésre is képes. Minimális szaktudás mellett állíthatsz össze audió CD-ket.

  olvasd tovább...

 • Az Astroburn Lite rendkívül széleskörűen használható CD/DVD író alkalmazás ami adatlemezek, továbbá hagyományos multimédiás tartalmak archiválásakor lehet hasznos. Az alábbi Free alkalmazás ideális Blu-ray állományok összeállításában, de természetesen támogatja az ISO kiterjesztést is.

  Astroburn Lite 1.8.0.0183

  Az Astroburn Lite rendkívül széleskörűen használható CD/DVD író alkalmazás ami adatlemezek, továbbá hagyományos multimédiás tartalmak archiválásakor lehet hasznos. Az alábbi Free alkalmazás ideális Blu-ray állományok összeállításában, de természetesen támogatja az ISO kiterjesztést is.

  olvasd tovább...