System Mechanic Professional 14.6.1.12

A System Mechanic Professional Windows javító, karbantartó, rendszer optimalizáló szoftver amivel gyorsabbá és stabilabbá tehető a számítógép. Minden érdemleges eszközt a rendelkezésedre bocsájt ehhez.

Egyetlen kattintással vizsgálható át a rendszer ami után egy részletes jelentés készít arról hogy mit javasolt kijavítani. Többek között képes a fertőzött rendszerekről eltávolítani a legnagyobb fenyegetéseket jelentő vírusokat trójaiakat, helyet tud felszabadítani azáltal hogy eltávolítja a napi használat során visszamaradt fájl előzményeket. Pucolja a regisztrációs adatbázist, konfigurálja az automatikusan induló alkalmazások listáját, illetve fel tudja szabadítani a RAM-ot a visszamaradt elemektől. Fizetős alkalmazás, két változatban érhető el vagy funkció korlátozással vagy időkorlátos formában. Természetesen meg is vásárolható.

A System Mechanic Professional egy speciális karbantartó alkalmazás, amivel opcionálisan az operációs rendszer hibái is javíthatóak. Fel tudja szabadítani a memóriát, pucolja a regisztrációs adatbázist, az automatikusan induló folyamatok rendszerezésében is hatékony.

 System Mechanic Professional pillanatkép

System Mechanic Professional Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
System Mechanic Professional
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
27,98 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek