FreeFixer Portable 1.13

A FreeFixer Portable szoftver segítségével fel tudod kutatni azokat a potenciális veszélyeket jelentő fájlokat amik a tudtodon kívül kísérlik meg a gépedet megfertőzni. Megtalálja a trójai, illetve Malware fenyegetéseket is. Az alábbi Free alkalmazást nem kell telepíteni, ez a hordozható változata.

A szoftver piacon letölthető víruskereső szoftverek megbízhatóságát tekintve igen nagy szórással lehet találkozni, mivel eltérő adatbázis alapján detektálnak, a találati eredmények is nagy eltérést tanúsíthatnak. A legbiztosabb megoldás ha a meglévő munkáját meghatározott időközönként ellenőrzöd egy független alkalmazással is. Itt egy ingyenes program a FreeFixer Portable személyében ami kifejezetten erre alkalmas.

Túlságosan sok opciót nem biztosít, de az előzőleg említett feladatsort tökéletesen szolgáltatja. Az alábbi változatát nem kell telepíteni, csak a letöltött ZIP tartalmát ki kell csomagolnod és rendszergazdai jogosultsággal futtatni kell. Egy igen egyszerű, áttekinthető felhasználói felület fogad, ahol azonnal el is indíthatod a keresést. A FreeFixer Portable a folyamat során átnézi a legkritikusabb területeket, a Startup elemeit, a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, és az aktuálisan futó folyamatokat. Az elemzést egész gyorsan elvégzi amiről egy áttekinthető jelentést szolgáltat. Az esetleges kockázati elemek kategorikus lebontásban érhetőek el.

Ha potenciális veszélyforrást talál, arról a felhasználónak magának kell döntenie. Talán az egyik hátrány itt jöhet szóba, mivel ezek felülbírálásához némi ismeret, vagy további informálódás szükséges. Hogy könnyebb dolgod legyen közvetlenül a felületéről, rá is kereshetsz azokra így biztos lehetsz abban hogy mit törölsz, vagy blokkolsz.

A talált veszélyforrások karanténba helyezhetőek onnan véglegesen törölhetőek. A FreeFixer Portable által készített jelentések el is menthetőek, majd bármikor újból betölthetőek. Egy másik igen hatékony vírus ellenőrzési módszert szolgáltató szoftver a herdProtect Portable ami felhőalapon dolgozik, és a hatékonyabb eredmények elérésének a céljából egyszerre több motorral is dolgozik. Természetesen őt sem kell installálnod. Azt azért említeni sem kell, hogy a számítógép vírusmentesen tartásához, mindenképp szükséges egy rendszeresen frissülő valósidejű védelmet nyújtó szoftver, mi a 360 Total Security-t. vagy az avast! Free Antivírus termékét javasoljuk. Ők nem kereskedelmi alkalmazások.

Összességében a FreeFixer Portable-val ellenőrizni tudod a PC-det hogy fertőzött e, ha ez így volna, meg is tisztíthatod azt, rá tudsz az adott elemre keresni ha nem tudnád, hogy mi is az pontosan.

FreeFixer Portable összefoglaló:FreeFixer Portable pillanatkép

  • Víruskereső alkalmazás
  • gyors eredményeket biztosít
  • nem kell telepíteni
  • egyszerű használat
  • menthető jelentések
  • rákereshetsz az adott fájlra
  • telepíthető változatban is letölthető
  • Angol nyelv
  • teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://www.freefixer.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FreeFixer Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek