YouTube Song Downloader: Flott YouTube kliens program kereső funkcióval

Egy professzionális, igen remek megoldással rendelkező YouTube videók letöltésére, az azok azonnali konvertálására használható szoftver a YouTube Song Downloader. A programmal igény esetén audó tartalmat is ki tudsz nyerni videókból az egyik legegyszerűbb módszerrel.

Még viszonylag kevesen ismerik, használják ezt a remek YouTube videó kliens alkalmazást, de mindenképp megéri kipróbálni mivel kiváló funkciókat biztosít a lehető legjobb szórakozás érdekében. A szoftverrel nem csak egyszerűbb, YouTube videók letöltését lehet elvégezni hanem konvertálhatsz, böngésző nélkül tekintheted meg a téged érdeklő videókat. A program a tartalmak PC-re való lementésekor több választási lehetőséget is támogat, mód van a teljes változatlan tartalom letöltésére, vagy ha szükséges, csak audiót nyer ki abból. A szoftver rengeteg formátumban tud dolgozni ha konvertálásra lenne szükség, ezt a YouTube Song Downloader használata előtt lehet konfigurálni. Ezt a beépített médialejátszójával is meg tudod tekinteni mint korábban említésre került, így külön médiaalkalmazásra sincs szükség ehhez. Az ingyenesen kipróbálható program innen szerezhető be.

Ez a remek tulajdonságokkal rendelkező program minden olyan funkciót tartalmaz, amivel YouTube videókat tudsz letölteni, megtekinteni, vagy akár azt konvertálni olyan formátumra amit minden népszerűbb videó lejátszó alkalmazás kezelni tud. Egyszerű használat, jól megtervezett felhasználói felület jellemzi.

YouTube Song Downloader – YouTube kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
YouTube Song Downloader: Flott YouTube kliens program kereső funkcióval
Szerző
Leírás
YouTube videókhoz válaszd a YouTube Song Downloader megoldását.

Kapcsolódó szoftverek