Blog

Windows App kiegészítők uninstallálásához használhatjuk az InstalledAppView nevű programot

Egy speciális programeltávolító az InstalledAppView amit egy meghatározott tartalom eltávolításárea lehet használni, a különlegessége hogy azokat hatékonyan képes törölni. Ingyenes, nem igényel installálást.

Windows App kiegészítők esetén azok között néha lehetnek olyanok, amiket nem használunk, illetve nincs is szükség rájuk. Sok programeltávolító néhányat egyáltalán nem tud kilistázni, ekkor jöhet jól az InstalledAppView nevű szoftver.

A telepítés nélkül használható program azonnal ki is listázza, majd azokról a törlés előtt néhány egyszerűbb információt is megjelenít. Azokat a jellemzőket amikre általában szükség szokott lenni. A felhasználói felületen plusz kiegészítőként lehetőség van az azokhoz tartozó beállításjegyzékeket megnyitni, illetve a hozzá tartozó mappához navigálni. Megfelelő ismeret esetén esetleg szerkesztési feladatok, illetve módosítások is végrehajthatóak ha szükséges.

Az InstalledAppView az uninstalláláskor elvégzett rendszer módosulások teljes naplózására, illetve az azokról való jelentés készítésére is támogatott.

Ha az adott Windows mappából szeretnél eltávolítani az operációs rendszerhez tartozó kiegészítőket, az a remek program mindenképp hasznos lesz, szinte kötelező. Teljes mértékben ingyenes, innen szerezhető be az aktuális verzió.

InstalledAppView – uninstaller


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows App kiegészítők uninstallálásához használhatjuk az InstalledAppView nevű programot
Szerző
Leírás
Ingyenes programeltávolító szoftver amivel a Windows App kiegészítői törölhetőek ha már nincs rá szükség nem más mint a InstalledAppView

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá