Blog

Videók előnézete, megnyitása a BitComet letöltésvezérlővel

A szoftver egy P2P protokollal elérhető fájlokhoz egyedi megoldás amivel sokkal gyorsabban tudjuk a tartalmakat letölteni. Átnevezhetőek a tartalmak a letöltésük után, egyszerűbben lehet azokat elérni a számítógépen. A BitComet egy Videó előnézeti funkciót is biztosít amivel a Videókat, Audió fájlokat a letöltési feladatban le tudjuk játszani.

A szoftverrel HTTP, HTTPS, FTP, hálózati módszerrel tölthetünk le tartalmakat amivel a feladat befejezése után hibernálni tudjuk, illetve lehet állítani a számítógépet. Akár sokkal egyszerűbben lehet a fájlokat eltárolni, amivel munkafolyamatokat az időzített időpontban, egyéni feltöltési, illetve letöltési sebességgel lehet végrehajtani. Importálhatjuk az előzőleg eltárolt feladatlistákat amivel gyorsabban tudjuk a fájlok eltárolásához kellő feladatot elindítani. Az alkalmazással kedvencek funkcióval, illetve tagokkal lehet a tartalmakat rendszerezni. Megjeleníti a fájlok leírását képerőfotóját, illetve a hálózat rendszer statisztikákat.

Előnézet videók, lejátszása

A letöltésvezérlő program felső eszköztárán elérhető előnézet menüponttal a multimédiás tartalmakhoz társított programmal lejátszhatóak a Videó, illetve Audió tartalmak letöltés esetén, a feladatban. A szoftverrel akár egyszerre több fájlt is le tudunk játszani, a letöltési listán jobb egérgombbal választhatjuk ki.

Az RSS csatornákon P2P protokollal Torrent fájlok letöltéséhez is futtatható BitComet innen érhető el, a szoftver Audiók, illetve Videók letöltéséhez is hatékony, az előnézetük is megtekinthető.

BitComet – letöltésvezérlő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videók előnézete, megnyitása a BitComet letöltésvezérlővel
Szerző
Leírás
A szoftver tartalmak megosztásához nagyszerű, ami Videó előnézet funkciót is tartalmaz letöltési feladatokhoz. HTTP, HTTPS, FTP protokollal Torrent fájlok letöltéséhez hatékony a BitComet.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá