TweetDuck – Ingyenes Twitter kliens

Egy teljesen ingyenes, a hagyományos böngészős Twitterezés cserélhető le egy sokkal modernebb, több különlegességet tartalmazó lehetőségre a TweetDuck nevű alkalmazással, ami egy kliens program. A szoftverrel ugyan azok a lehetőségek próbálhatóak ki mintha csak a böngésződet használnád.

Ha korábban regisztráltál a népszerű Twitter hálózatára, esetleg több fiókkal is rendelkezel, azt esetleg nem a böngésződdel szeretnéd elérni itt egy ingyenes kliens program, aminek a kipróbálásával több kényelmi lehetőség is elérhetővé válik. A TweetDuck az összes funkciót tartalmazza akárcsak a böngésződet használnád, a mások megosztásaihoz, illetve a saját tartalmaidnak a közzétételéhez.

A csekély mérettel rendelkező kliens egy böngészővel is rendelkezik, amivel megtekintheted rendszerezett formában a korábbi megosztott tevékenységeket. Ha esetleg nem szeretnél valamiről lemaradni, értesítéseket is tud küldeni, ekkor a beállításoknál saját értesítő jelzéseket lehet létrehozni. Az alkalmazás használatához értelemszerűen regisztrációra van szükség, a tartalmak megtekintéséhez be kell lépni a szoftver felhasználói felületén található, rendelkezésre álló kiegészítővel. Ha kipróbálnád, vagy már hallottál róla, a TweetDuck innen tölthető le. Teljesen ingyenesen próbálható ki bárkinek.

TweetDuck – Kliens program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
TweetDuck – Ingyenes Twitter kliens
Szerző
Leírás
TweetDuck - Ingyenes Twitter kliens, amivel fölöslegessé válik a böngésződ

Kapcsolódó szoftverek