Blog

Szöveges jellegű tartalmakat audióvá való átalakítása a Balabolka megoldásával

Konvertálásra használható alkalmazás amivel text fájlokat lehet audió tartalommá átalakítani, a Balabolka egy rengeteg felhasználóval rendelkező szövegfelolvasó Windows rendszerre. Magyar nyelven áll rendelkezésre, ráadásul ingyenesen kipróbálható.

A szövegfelolvasóként használható alkalmazás igen nagy népszerűségnek örvend, mivel rengeteg hasznos, olyan funkciók kaptak benne helyet amiket igen ritka, vagy egyáltalán nem fedezhetünk fel a ma beszerezhető megoldások között. A Balabolka szoftverét egyfajta konvertálóként használatod, amivel egy betallózott akár TXT fájlt lehet konvertálni audió fájllá átalakítani.

A felolvasás lehetséges egy korábban felvett tartalomból, itt megváltoztatható a lejátszás sebessége, a hangszín tulajdonságok. Szöveges jellegű tartalmakhoz helyesírás ellenőrző is rendelkezésre áll, ez a nagyobb projektekhez lehet hasznos. Alap a beépített szövegfordító funkció, az online felkutatott tartalmak egy feladaton belüli felhasználása, ID3 címkék hozzáadása, ami a rendszerezéshez lehet hasznos, mint plusz eszköz.

A Balabolka Magyar nyelven használható, bármely forrás esetén egy remek megoldást biztosít, hogy olyan felolvasott tartalmat kapjuk ami a legjobban illeszkedik a cél felhasználási helyhez.

Az ingyenes szövegfelolvasó szoftver a Balabolka telepíthető, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető, nagyon egyszerű a használatuk, komolyabb támogatással rendelkeznek, így érdemes kipróbálni ha ilyen jellegű feladatra kerestél programot.

Balabolka – Szövegfelolvasó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Szöveges jellegű tartalmakat audióvá való átalakítása a Balabolka megoldásával
Szerző
Leírás
Ingyenes, korszerű eszközökkel rendelkező szövegfelolvasó program: Balabolka

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá