StereoPhoto Maker: 3D képszerkesztő program

Az alkalmazással egy különleges képszerkesztő programot próbálhatsz ki, amivel a meglévő képeidet módosíthatod, illetve saját fotók hozhatóak létre sztereó, vagyis 3D hatás formájában. A telepítés nélkül használható program a StereoPhoto Maker teljesen ingyenesen használható.

Ingyenes, rengeteg hasznos kiegészítővel rendelkező képek módosítására megfelelő program amivel egy speciális fotó grafikai feladat végezhető el néhány egyszerű lépésben. Hagyományos képekből lehet 3D jellemzőkkel rendelkező tartalmat létrehozni. Természetesen ha a fotók szerkesztését teljesen elölről szeretnéd kezdeni arra is teljes támogatást kínál a szükséges szerkesztő eszközökkel. Profi, látványos diavetítések hozhatóak létre ahol egyszerre több multimédiás fájl is felhasználható egy projektben. 3D tartalmak létrehozásához az összes ma népszerűbb technológiát támogatja mint szerkesztő eszköz, így a legjobb minőségű megjelenés eredményezhető. Nem kell telepíteni, több gépről is elindítható ugyan az a program. Teljesen ingyenesen használható, nem kell vagyonokat költeni ilyen jellegű szerkesztő alkalmazásra, az eredmények szerencsére teljesen magukért beszélnek. A StereoPhoto Maker képszerkesztője 3D fotók létrehozásához egy tökéletes választás, azt innen lehet beszerezni. Hatalmas fotó formátum támogatással teszi széles körűbbé a felhasználhatóságát.

Képszerkesztő: StereoPhoto Maker


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
StereoPhoto Maker: 3D képszerkesztő program
Szerző
Leírás
3D képszerkesztő: StereoPhoto Maker

Kapcsolódó szoftverek