Radio Master 1.84

A Radio Master egy Magyar nyelvű Online rádiócsatornák elérésére, Streamingelésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás rengeteg kényelmi funkciót biztosít, a kezelőfelülete skinezhető, szükség esetén a rádiócsatornákat fel is lehet venni MP3, WAV, OGG formátumban.

Egy kis méretű, kevés erőforrás igénnyel bíró online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver a Radio Master. Funkcionálisan az azonnali használhatóságot és a felhasználóbarát megközelítést tartja szem előtt.

A Radio Master letöltése és a telepítése után az első indítást követően lehetséges, hogy a nyelvet manuálisan kell kiválasztani, természetesen itt elérhető a Magyar nyelv is.

Az alkalmazás kezelőfelülete áttekinthető, nagyon egyszerűen navigálható, így az általa támogatott funkciók gyorsan kiválaszthatóak. A Radio Master az általa kínált online rádió csatornákat kategorizált formában biztosítja, szerencsére hatalmas kínálattal rendelkezik. Ha itt nem találnád meg a kedvenc adódat, akkor azt később is hozzá tudod adni, csak be kell a számára tallózni a hivatkozást.

Az egyéb lehetőségei között említhető, hogy a fontosabb, számodra érdekesebbnek tekintett adókat mint bármely hasonló feladatra tervezett alkalmazás esetén a kedvencekhez lehet adni, így azt később sokkal rugalmasabban el lehet érni. Ha pedig egy adott műsorszám elnyerné a tetszésedet, azt fel is veheted, itt a hangfelvételi lehetőséget MP3, WAV, OGG formátumban teszi lehetővé.

A szoftver kinézetét skinekkel, vagyis beépített „szín témák” segítségével lehet megváltoztatni.

Módosítható a hangerő, egyetlen kattintással lehet adót váltani. Ezt külön billentyűkombinációs parancsokkal is meg lehet tenni. A Radio Master különösebb konfigurációt nem igényel, az installálást követően optimális specifikációkkal fut.

Online rádiócsatornák vételére használhatod még a TapinRadio nevű alkalmazást, amiből elérhető telepítést nem igénylő változat. Szintén rengeteg hasznos opciót biztosító program a Pocket Radio Player ő is alkalmas adott műsorok felvételére.

A Radio Master egy ingyenes, kis méretű online rádiócsatornák vételére alkalmas szoftver, ami hangfelvételek készítését is támogatja. Minimális konfigurációt igényel.

Radio Master

Radio Master Összefoglaló:

 • Online rádiócsatornák vételére
 • minimális beállítást igényel
 • kézzel is meg lehet adni rádióadókat
 • felvételi lehetőségek ( MP3, WAV, OGG formátum )
 • Skinezhető felület
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.altarsoft.com/radio_master.shtml

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Radio Master
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Pocket Radio Player 2005252020-05-25 Pocket Radio Player 200525 (0)
  A Pocket Radio Player Free alkalmazással webes rádióállomásokhoz tudsz csatlakozni (Streamingelni), majd az ott található tartalmakat […]
 • ProgDVB 7.38.32020-12-04 ProgDVB 7.38.3 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]
 • AIMP 4.70.22362020-11-22 AIMP 4.70.2236 (0)
   Az AIMP látványos kezelőfelülettel rendelkező, pluginokat és skineket is támogató Magyarul is tudó zenelejátszó szoftver. Napjaink […]
 • streamWriter 5.5.102020-08-09 streamWriter 5.5.10 (0)
  A streamWriter Online rádióállomások felvételére használható ingyenes szoftver. Kategorizálási lehetőséget, automatikus figyelést, […]
 • 5KPlayer 6.32020-06-10 5KPlayer 6.3 (0)
  Az 5KPlayer egy igen széleskörűen használható videólejátszó szoftver, ami a modern megjelenésen felül számos különleges szolgáltatást […]