MassFaces 4.2.0.134

A MassFaces egy Facebook videó letöltő program, kliens amivel könnyen le tudod menteni az ismerőseid által feltöltött tartalmakat. Kifejezetten egyszerű használat, hasznos funkciók jellemzik az alábbi Free alkalmazást.

Mivel a YouTube mellett igen népszerű közösségi oldal a Facebook, sokszor oda is feltöltésre kerülhetnek olyan tartalmak amik elnyerik a tetszésedet esetleg azt későbbre, offline megtekintésre szeretnéd felhasználni, akkor itt van a MassFaces nevű Facebook videó letöltő szoftver.

Igen kis erőforrás, könnyed használati lehetőség mellett biztosítja mindazt amire létre lett hozva.

A telepítése után a teljes értékű használat érdekében be kell jelentkezned a korábban létrehozott felhasználói fiókoddal, így tudod elérni, hogy hozzá tudjon férni az ismerőseid által megosztott videókhoz.

A MassFaces felhasználói felülete kifejezetten az egyszerűségre törekszik, igaz nem is kell, hogy többet szolgáltasson ettől. Tartalmaz egy beépített keresőt is amivel adott tartalmak után lehet keresni, igaz ezen képessége korlátozott módon vehető igénybe. A MassFaces alkalmazást a következő módon tudod munkára bírni, a vágólapról másold be a számára azt a hivatkozást, ami téged érdekel, ezek után egy rövid analízis következik, kilistázza az elérhető videók listáját.

Az egyéb lehetőségek között található egy beépített lejátszó, amivel az állomány még a gépre való mentés előtt közvetlenül meg is tekinthető. Néhány alapvető beállítást is támogat a MassFaces. Meg tudod keresni, illetve tekinteni azt a mappát ahová korábban elhelyezte ezeket a videóállományokat, az előzőleg beírt előzmények könnyen törölhetővé válnak. A lehető legkisebb erőforrás mellett kutatja fel a videóalbumokat, amelyekről egy pillanatképet biztosít, ami abban segít, hogy el tudd dönteni, valóban azt szeretnéd e letölteni.

Ha nem csak a Facebookról szeretnél videókat lementeni, remek alternatívának számít az EagleGet vagy a Freemake Video Downloader némileg széleskörűbb lehetőségekkel vannak felruházva. YouTube állományokhoz a fejlesztő másik termékét a MassTube szoftverét javasoljuk.

Összességében nézve a MassFaces egy ingyenesen használható Facebook videó letöltő program amivel vagy a te korábban megosztott tartalmaidat, vagy a barátok által nyilvánosan hozzáférhető videókat tudod könnyedén lementeni.

MassFaces

MassFaces összefoglaló:

 • Videó letöltő program
 • beépített kereső
 • választható felbontás ( opcionális )
 • médialejátszó azokhoz
 • törölhető előzmények
 • minimális erőforrás, kis méret
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.havysoft.cl/massfaces.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MassFaces
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MassTube 14.3.02021-06-27 MassTube 14.3.0 (0)
   A MassTube YouTube videók közvetlen letöltésére használható, könnyen kezelhető szoftver. Free alkalmazás. A letöltésvezérlő program […]
 • Ant Download Manager 2.5.1.803692021-12-25 Ant Download Manager 2.5.1.80369 (0)
  Az Ant Download Manager korlátlan fájlformátum eszköz támogatással rendelkező letöltésvezérlő program amivel rengeteg speciális […]
 • save2pc Light 5.6.4.12642021-12-17 save2pc Light 5.6.4.1264 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • Ashampoo ClipFinder HD 2.512017-09-15 Ashampoo ClipFinder HD 2.51 (0)
  Az Ashampoo ClipFinder HD egy könnyed megjelenéssel biztosított Videó kereső és Videó letöltő szoftver, ami, Free alkalmazás létére […]
 • Vlufi 1.4.22017-01-22 Vlufi 1.4.2 (0)
  A Vlufi egy nagyon egyszerűen használható letöltésvezérlő program, amivel akár egy kattintással tudsz tartalmakat lementeni. Vele […]