Készíts screenshotot, szerkessz fotót a PicPick nevű alkalmazással

Egyszerű, több módon is vezérelhető képlopó szoftver ami képszerkesztőt és megosztási lehetőségeket is biztosít. Letölthető hordozható, illetve installálható változatban.

Ha olyan tevékenységet hajtasz végre a számítógépeden ami igénnyé teszi, hogy megörökítsük az asztalunkon zajló eseményeket (játék, bemutatók készítése) akkor itt az ingyenes és széleskörű segítség. A képlopás vagy a tálcáról kezdeményezhető az alkalmazás ikonjára kattintva, vagy az előre, általunk konfigurált billentyűparancsokkal. Megörökíthető az aktuálisan megnyitott ablak, szabad kézzel kijelölt terület, de az egész asztali tevékenység is belefoglalható. A fotó még a mentés előtt szerkeszthetővé válik, feliratozhatjuk, kivághatunk azokból részeket, radírozhatunk, szabad kézzel rajzolhatunk, átméretezhetünk. Vízjelezés esetén akár teljes automatizmussal képes feliratot, vagy egy előre megadott png-t elhelyezni rajta az általunk meghatározott területre. Különlegessége hogy mi dönthetjük el hogy milyen minőségben mentse el a fotót, így minimalizálni tudjuk annak a méretét. Támogatja a JPG, PNG, GIF, BMP formátumokat. Megosztani, FTP -n, Twitteren, e-mail, vagy egy manuálisan megadott helyre tud. Letölthető telepíthető és hordozható változatban is. Az első alternatíva itt, míg az utóbbi, avagy a hordozható változata itt található. Ingyenes, teljes verziós változat.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek