ISO2Disc 1.09

Az ISO2Disc egy alapvető lehetőségekkel felszerelt CD/DVD író alkalmazás, ami kifejezetten lemezképekhez lett kifejlesztve. Ezzel a Free alkalmazással néhány lépésben készíteni tudsz akár Bootolható állományokat lemezre vagy USB adathordozóra. ISO fájlok kiírásához elengedhetetlen.

Ha lemezek írásáról van szó, akkor ez a munkafolyamat sokszor nem merül ki annyival, hogy filmeket, vagy esetleg általános fájlokat archiválunk. A jártasabb felhasználók kifejezetten tarthatnak arra is igényt, hogy akár lemezképeket írhassanak, opcionálisan azok telepítésre is felhasználhatóak legyenek.

Egy ingyenes és könnyen kezelhető célprogram az ISO2Disc ami felépítésben a kevés számítógépes ismeretekkel rendelkezőket célozza meg.

A kis erőforrás igénnyel bíró CD/DVD író program installálásakor megadható, hogy hová installálja azt, továbbá itt kérhető fel arra, hogy létrehozzon e ikont az asztalon, ami az azonnali indítását támogatja.

Az ISO2Disc felépítését tekintve túlságosan sok opciót nem tartalmaz csak az adott feladatkört tartja szem előtt amire alapvetően létre lett hozva. Ebből adódóan a beállításokat tekintve szintén a minimalizmusra törekszik.

Az ISO2Disc érdekessége, hogy az ISO fájlokat nem csak CD/DVD adathordozókra tudja archiválni, hanem USB meghajtókra is. Ez inkább azoknak lehet előny, akik célszámítógépe nem tartalmaz ilyen jellegű hardvert.

Maga a használata egyáltalán nem bonyolult, csak be kell helyezni a számítógépbe a lemezt, vagy csatlakoztatni kell az USB meghajtót, majd be kell a számára tallózni az általa támogatott ISO fájlt.

Mivel lemezképekről van szó, ezek opcionálisan lehetnek telepítő készletek is, ezért szükségessé válhat, hogy azokat bootolható formában kerüljenek másolásra. Itt alapvetően két módszert támogat, vagy UEFI Boot készletet állítunk vele össze, vagy pedig CSM Boot rendszert.

Természetesen a kínálatunkban számos hasonló remek megoldás érhető el amik szintén elkényeztetnek minket minden jóval. Ilyen a MultiBootUSB ami több lemezkép felinstallálását is biztosítja egy adott adathordozóra. A MagicISO Maker viszont már új lemezképek összeállítását is támogatja, ő is tud lemezeket írni.

Az ISO2Disc egy kifejezetten egyszerű és megbízható író alkalmazás ami lemezképekhez lett optimalizálva, opcionálisan Bootolható állományok hozhatóak létre USB kulcsra is.

ISO2Disc

ISO2Disc Összefoglaló:

 • CD/DVD író alkalmazás
 • lemezképekhez
 • USB adathordozó támogatás
 • bootolható állományok összeállítása ( UEFI Boot, CSM Boot )
 • Könnyű használat
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.top-password.com/iso2disc.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
ISO2Disc
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Passcape ISO Burner 2.1.0.3002016-05-01 Passcape ISO Burner 2.1.0.300 (0)
  A Passcape ISO Burner egy speciális író alkalmazás, amivel ISO fájlokat tudsz Bootolható formában lemezre égetni. A szoftver […]
 • Ventoy 1.0.442021-05-15 Ventoy 1.0.44 (0)
  A Ventoy nevű szoftverrel Bootolható adathordozókat lehet létrehozni a cserélhető USB adathordozóinkból. A program által kezelt […]
 • Rufus Portable 3.142021-05-01 Rufus Portable 3.14 (0)
  A Rufus Portable egy telepítés nélkül használható remek rendszer eszköz amivel Bootolható USB adathordozók hozhatóak létre bármilyen […]
 • Etcher 1.5.702019-12-14 Etcher 1.5.70 (0)
  Az Etcher nevű program segítségével néhány egyszerű lépésben tudsz létrehozni Bootolható állományt USB adathordozó eszközökből vagy […]
 • ISO Image Burner 1.12018-07-14 ISO Image Burner 1.1 (0)
  Az ISO Image Burner nevű programmal a számodra ideális módon tudsz ISO fájlokat CD/DVD lemezre kiírni. A szoftver segítségével […]