Blog

Fájlok kötegelt kijelölése, illetve letöltése az Internet Download Manager letöltésvezérlővel

Nagyobb méretű fájlok problémamentes letöltési feladataihoz hatékony ami multimédiás tartalmakhoz is tökéletes. Az Internet Download Manager rengeteg beállítással futtatható amivel akár a fájlok kötegelten jelölhetőek ki, illetve tárolhatóak el. A letöltésvezérlő programmal a fájlokat időzíthetően is le tudjuk tölteni.

A szoftver egy remek letöltésvezérlő program amivel hálózati hibák esetén is folytatni tudjuk a feladatainkat. Ha fájlok letöltését tervezzük, a szoftverrel a feladatokat időzíteni is tudjuk, a tartalmakat felhasználói beavatkozás nélkül automatikusan el tudja tárolni. A program funkciói részeként a harmadik féltől származó letöltött fájlokat ellenőrizni tudjuk, hogy nem e rendelkeznek kártékony kódokkal, vírusok felderítéséhez is kiváló. A PC-n található víruskereső programokhoz is beállíthatjuk. Egy remek indítófelületen követhetjük nyomon a letöltéseket amivel a feladatokat szüneteltethetjük, leállíthatjuk, illetve újra el tudjuk indítani. Az interneten elérhető tartalmakat böngésző bővítménnyel, illetve az alkalmazás letöltés paneljával tudjuk, megnyitni. Az Internet Download Manager letöltésvezérlő programmal akár kötegelten is le tudjuk a fájlokat tölteni.

Ha szükséges, kötegelten is le tudunk fájlokat tölteni

A böngészővel megnyitott oldalakon jobb kattintással kijelölt fájlokat kötegelten nyithatjuk meg, egyszerűbbé tudja a letöltési feladatokat tenni. A szoftver a tartalmakat dinamikusan szegmentálja, a lehető leghamarabb tölthetőek le.

Egy hatalmas funkciókészlettel rendelkező letöltésvezérlő program amivel a feladatokat időzíteni is tudjuk, böngésző bővítményként is használhatjuk. A letöltéseket követően a fájlokat ellenőrizni tudjuk, hogy azok nem e vírusosak. Az oldalakon a fájlokat kötegelten tudjuk kijelölni, illetve letölteni. A letöltési feladatokra összpontosító Internet Download Manager innen érhető el.

Internet Download Manager – letöltesvezérlő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlok kötegelt kijelölése, illetve letöltése az Internet Download Manager letöltésvezérlővel
Szerző
Leírás
Fájlok kötegelt letöltési feladataihoz is megfelelő az Internet Download Manager.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá