Duplikált tartalmak kereséshez használható ingyenes program: DupeKill

Nem kell telepíteni ezt az ingyenes alkalmazást, amivel duplikált tartalmakat tudsz felkutatni a számítógép merevlemezén. A DupeKill az összes fájlformátumot támogatja, azt további speciális kizárásokkal lehet a munkafolyamatot hatékonyabban végrehajtani.

A fájlkezelő szoftver több Windows feladathoz is remek eszköz amivel helyfelszabadítás a végeredmény. A szoftver minden fontosabb fájlformátumhoz felhasználható, hatékonyan kutat fel minden olyan fájlt amiből több is jelen van a gépen tartalmilag teljesen megegyezik. A DupeKill nevű szoftvert nem kell telepíteni, csekély erőforrás igénnyel rendelkezik, rengeteg olyan konfigurációt elérhetsz rajta amikkel egy remek duplikátum keresőt jellemezni lehet. Kiválasztható hogy hol keressen duplikátum fájlokat, az egy mappára vagy teljes meghajtóra is beállítható. A találat átnézhető, rendszerezetten kapjuk meg az adatokat. Értelemszerűen adott szituációtól függően jelentősebb helyet tudunk felszabadítani. Néhány speciális beállításával egy ígéretes szoftver a garantáltabb eredmények érdekében. A megtalált fájlokkal több feladat is elvégezhető, azok törölhetőek, áthelyezhetőek egy előre meghatározott helyre. Az ingyenes program innen tölthető le.

duplikátum kereső


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Duplikált tartalmak kereséshez használható ingyenes program: DupeKill
Szerző
Leírás
Duplikátum kereső szoftver amit nem kell telepíteni: DupeKill

Kapcsolódó szoftverek