COMODO Internet Security Premium 10.0.1.6246

A COMODO Internet Security Premium egy korszerű védelmi technológiát felvonultató vírusvédelmi szoftver ami összességében minden fontos eszközt tartalmaz ami a védelmünket szolgálja. Valósidejű védelmet, magas Malware felismerési arányt biztosító víruseltávolító szoftver. Sandbox módot is tartalmaz.

Egyetlen felületen minden funkció megtalálható ami a védelmünket szolgálja. Nem csak fertőzött gépekre javasolt tisztítás céljából, hanem védvonalként is remekül megállja helyét a további támadások kivédésének a céljából. A COMODO Internet Security Premium fel tudja venni a versenyt a fizetős termékekkel.

Többek között tartalmazza:

Vírus kereső és eltávolító alkalmazást, beépített tűzfal segédet aminek a szabályait kezdők és jártasabbak is képesek meghatározni. Indítópanelján áttekinthetjük a kifelé és befelé irányuló folyamatokat, futó háttérszolgáltatásokat, különlegességei közzé tartozik az úgynevezett Sandbox mód ahol a Windows-tól elszeparálva tudunk futtatni úgy alkalmazásokat hogy az nem tud kárt tenni a rendszerben ha fertőzött lenne. Valós idejű védelmet és Memória betöltődés előtti vizsgálatot is tartalmaz.

A gyanús fájlokat elküldhetjük elemzésre megadható az is hogy mit tegyen a fertőzött elemmel. Kiválóan konfigurálható Magyar nyelvű alkalmazás.

Maga a letölthető alkalmazás telepítése időigényes folyamat a hasonló szoftverekkel való összehasonlítás alapját nézve, az erőforrás igényét tekintve szintén nem tartozik a minimális igényekkel rendelkezők közzé, gyengébb konfigurációjú gépekre nem javasolt.

Szintén van még egy hátrányos tulajdonsága ami remélhetőleg orvoslásra kerül, az installálást követően a COMODO Internet Security Premium a gép újraindítását követően hajlandó teljes értékű munkát végezni. Több vizsgálati profilt is létrehozhatunk ezen által csak azok a területek lesznek átvizsgálva ami veszélyeztetettek, vagy rendszeresen vannak használatba véve. Korábban az alkalmazást itt illetve itt mutattuk be.

A COMODO Internet Security Premium installálása során érdemes arra odafigyelni hogy megkísérli megváltoztatni böngészőnk alapértelmezett kezdőoldalát és telepíti a Comodo Dragon böngészőt is mivel a letölthető állomány azt is tartalmazza. Ingyenes változat. Vele pár kattintással és komolyabb számítógépes ismeret hiányában tudod biztonságosabbá tenni a számítógépedet, egyszeri konfigurációja után teljesen önállóan látja el a rá bízott feladatkört. Mivel teljesen ingyenesen használható azok számára javasolt akik komolyabb anyagi ráfordítás nélkül szeretnék a trójai szoftvereket távol tartani a gépüktől.

COMODO Internet Security Premium összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
COMODO Internet Security Premium
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Comodo AntiVirus 10.0.1.62582017-07-13 Comodo AntiVirus 10.0.1.6258 (0)
  A Comodo AntiVirus a rosszindulatú szoftverek, vírusok eltávolítására és azok későbbi rendszerbe jutásának […]
 • Kaspersky Anti-Virus 16.0.0.6142015-07-29 Kaspersky Anti-Virus 16.0.0.614 (2)
  A Kaspersky Anti-Virus " többszörösen díjnyertes" szoftver segítségével megvédhetjük számítógépünket a kártevő […]
 • Avast! Internet Security 11.2.22622016-04-28 Avast! Internet Security 11.2.2262 (1)
  Az Avast! Internet Security teljes körű védelmet nyújt az interneten terjedő Malware, illetve script támadásoktól, […]
 • Avast! Pro Antivirus 17.5.35852015-11-06 Avast! Pro Antivirus 17.5.3585 (0)
  Az Avast! Pro Antivirus általános számítógép használat mellett normál védelmi módokat biztosít az adataink, illetve […]
 • Comodo Firewall 10.0.1.62582017-07-13 Comodo Firewall 10.0.1.6258 (0)
  A Comodo firewall segítségével erősítheted számítógéped védvonalát abban az esetben ha telepített vírusirtód nem […]