Blog

Az uTorrent távoli asztali kapcsolattal vezérlése

Egy biztonságos, Torrent tartalmak letöltési feladataihoz remek szoftver amivel sokkal gyorsabban tárolhatóak el a magnet linkként elérhető fájlok. A programmal a fájlok több szálon tárolhatóak el, a feladatokat szüneteltetni tudjuk, illetve akár leállíthatjuk, kikapcsolhatjuk a számítógépet a tartalmak letöltése után. A p2p protokollal tervezett uTorrent letöltésvezérlőt távoli asztali kapcsolattal, mobillal is vezérelni tudjuk amivel elindíthatjuk, leállíthatjuk a letöltési feladatokat, hozzáadhatunk Torrenteket.

Egy mobilokkal, távoli asztali kapcsolattal is vezérelhető letöltésvezérlő program az uTorrent amivel a letöltési feladatokban a Videó, illetve Audió tartalmakat le tudjuk játszani. Mobillal is elindíthatjuk, illetve le tudjuk állítani a Torrentek letöltését. A Torrent tartalmak letöltése ütemezhető. A Torrentek letöltése után akár leállíthatjuk, hibernálhatjuk, újraindíthatjuk a számítógépet. A szoftver szinte korlátlan konfigurációval futtatható amivel kiválaszthatjuk, hol tárolja el a letöltött tartalmakat, az egy munkafolyamatban történő letöltések számát, a Videók, illetve Audió tartalmak lejátszásához szükséges alkalmazást.

Távoli asztali kapcsolat engedélyezése

A szoftverrel fájlokat BitTorrent protokollal oszthatunk meg. A Videó, illetve Audió adatfolyamok Streamingelési feladataihoz kiváló szoftver Preferences, Remote indítófelületén be kell gépelni egy jelszót, illetve egy felhasználónevet amivel a programot el tudjuk távoli asztali kapcsolattal érni. A szoftverrel biztonságos titkosított távoli asztali kapcsolatot tudunk létrehozni Android operációs rendszert futtató mobilokkal amire installálni kell az uTorrent Androidot. A több szálú technológiával futtatható Android App-ba belépés után szüneteltethetjük, leállíthatjuk a Torrent fájlok letöltését, illetve akár új Torrenteket is hozzá tudunk adni. A mobilokról távoli asztali kapcsolattal is vezérelhető uTorrent innen szerezhető be.

uTorrent – letöltésvezérlő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Az uTorrent távoli asztali kapcsolattal vezérlése
Szerző
Leírás
Tartalmak BitTorrent Protokollal történő megosztásához, letöltéséhez kiváló szoftver az uTorrent amit akár távoli asztali kapcsolattal is vezérelni tudunk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá