Az AnyMP4 DVD Converter dekódolóját 3D videók létrehozásához is felhasználhatod

A szoftver egy igazán professzionális konvertáló, amivel rengeteg formátumban tudsz multimédiás fájlokat létrehozni, azt a szükséges jellemzőkkel. Az egyik érdekessége hogy akár 3D tartalmakat is előállíthatsz, azt az igényhez mért technológia szerint. Az AnyMP4 DVD Converter videó szerkesztője vágási feladatokat is támogat.

Konvertálj minőségi DVD, Blu-ray adathordozókra multimédiás fájlokat ezzel a professzionális alkalmazással, ami rengeteg formátumot kezel aszerint hogy több bármikor szükségesnek tekinthető szerkesztőt is rendelkezésre bocsájt. Az AnyMP4 DVD Converter egy hasznos jellemzője a 3D videók létrehozásának a lehetősége amivel a jelenleg elérhető technológiáját veszi figyelembe, így a legelterjedtebb megjelenítőkre is képes létrehozni a térhatás paraméterekkel rendelkező filmet.

Nem probléma ha rengeteg Kodek formátummal dolgozol, mivel a szoftver azok között is támogatja a választás lehetőségét, minőség, külön konfigurálható videó, illetve audió jellemzők választhatóak ki, ezzel több hozható ki a végeredményből.

Ha azt szerkeszteni kell, vághatod, eltávolíthatóak oda nem illő részek, az a módosítási eszközkészlet használható mintha egy videó szerkesztőt használnál amellet hogy konvertáló programot próbáltál ki. Az AnyMP4 DVD Converter aktuális beszerezhető kiadása innen érhető el.

AnyMP4 DVD Converter – 3D konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Az AnyMP4 DVD Converter dekódolóját 3D videók létrehozásához is felhasználhatod
Szerző
Leírás
Prémium konvertáló alkalmazás amivel akár 3D jellemzőjű videókat is létrehozhatsz néhány kattintással: AnyMP4 DVD Converter

Kapcsolódó szoftverek