Autorun Angel 1.0.50

Az Autorun Angel egy biztonsági megközelítésből hasznos víruskeresésre alkalmas szoftver, amivel áttekinthető minden olyan folyamat ami a gép indulásakor töltődik be. Az alábbi Free alkalmazással, az esetlegesen beszerzett kémprogramokat egyszerűen törölni is lehet.

Ha egy olyan alkalmazást keresel, amivel egyszerűen és gyorsan tudod felkutatni a számítógépedre kéretlenül települt kémprogramokat, illetve egyéb potenciális veszélyeket jelentő programokat, a kereséseket az automatikusan induló folyamatok területére szűkítenéd, akkor erre felhasználhatod az Autorun Angel nevű programot. Az alkalmazást nagyon egyszerű használni, magas felismerési aránnyal bír.

Az Autorun Angel letöltése után szinte néhány kattintással telepíthető, ami után egy jól navigálható, egyszerű kezelőfelületen végezhető el a szóban forgó folyamat.

A szoftver az indítását követően automatikusan átvizsgál minden egyes olyan fájlt, ami automatikusan töltődik be a számítógép indulásakor, majd tájékoztat arról hogy van e szükség felhasználói beavatkozásra. Amire viszont érdemes felhívni a figyelmet, hogy az Autorun Angel rendeltetésszerű használatához némi alapismeret szükséges. A program felhő alapú adatbázist használ. A potenciálisan veszélyes fájlokat opcionálisan akár vele törölni is lehet.

A keresést követően egy adott elemre kattintva bővebb információt is lehet arról szerezni, közvetlen elérési útvonal, illetve akár közvetlenül a kezelőfelületéről rá is lehet keresni az adott elemre. Maga az analízis kiterjeszthető az illesztőprogramokra is.

Értelemszerűen az Autorun Angel nem helyettesít egy rendszeresen frissülő víruskereső alkalmazást, de amellett igen hasznos szolgálatot tud tenni.

Víruskeresőként használhatod a Trojan Killer, vagy a NANO AntiVirus nevű programot, az utóbbi ingyenesen használható.

Az Autorun Angel egy speciális kémprogram kereső alkalmazás, ami az automatikusan induló folyamatok elemzésére lett kifejlesztve, a program felhő alapon működik, az egyes elemekre rá lehet közvetlenül az interneten keresni, az esetleges fertőzött fájlokat egyszerűen törölni lehet. Az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelven nem használható. Ingyenes kiadás.

Autorun Angel

Autorun Angel Összefoglaló:

 • Víruskereső alkalmazás
 • kémprogramok felkutatásához
 • az egyes fájlokra közvetlenül rá lehet keresni
 • áttekinthető kezelőfelület
 • Alapvető információk megjelenítése adott fájlokról
 • felhő alapon használható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.nictasoft.com/products/autorun-angel/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Autorun Angel
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SuperAntiSpyware 6.0.12442017-06-13 SuperAntiSpyware 6.0.1244 (0)
  A SuperAntiSpyware egy magas felismerési aránnyal rendelkező kémprogram kereső szoftver ami mint a nagyok esetében ő is valósidejű […]
 • RegRun Reanimator 6.9.72013-09-07 RegRun Reanimator 6.9.7 (0)
  A RegRun Reanimator segítségével felkutathatod, illetve eltávolíthatod a trójai, illetve malware fenyegetéseket, több víruskeresési […]
 • Argente Autorun 3.1.0.82018-07-18 Argente Autorun 3.1.0.8 (0)
  Az Argente Autorun segítségével jelentősen le tudod rövidíteni a gép indulását néhány egyszerű lépés követésével. Ez a Startup […]
 • Smart Autorun Cleaner 1.02018-01-20 Smart Autorun Cleaner 1.0 (0)
  A Smart Autorun Cleaner egy magas felismerési aránnyal rendelkező víruskereső program. A szoftver fel tudja ismerni, majd […]
 • Revo Uninstaller 2.0.52018-03-26 Revo Uninstaller 2.0.5 (0)
  A Revo Uninstaller Free egy hatékony és megbízható program abból a célból, hogy néhány lépésben törölni tudd a régi programjaidat. […]