AnTuTu Benchmark 6.3.3

Az AnTuTu Benchmark egy igen népszerű Android program mobilra, táblagépekre, amivel teszteket hajthatsz végre a készülékeden. Az alábbi Free alkalmazással tesztelheted a mobilod kijelzőjét, támogatja a stressz tesztek készítését, illetve teljesítménybéli összehasonlításokat is alkalmazhatsz. Általános rendszer információkat is tud biztosítani a készülékről.

Ha egy olyan alkalmazást keresel, amivel megtudhatod, hogy mit lehet kihozni az Android operációs rendszert futtató mobilodból, akkor itt egy igen népszerű, egyben rengeteg hasznos funkcióval ellátott Android Program az AnTuTu Benchmark. Ingyenesen próbálható ki bárki számára.

A programmal megtudhatod, hogy a legújabb Appok, játékok teljes kompatibilitás mellett tudnak e futni a mobilodon, Hardveresen megfelelő követelményekkel rendelkezik e.

Az AnTuTu Benchmark fontosabb funkcióit tekintve vele tesztelheted a készüléked kijelzőjét, színfelbontás, Multi-Touch, GPU, RAM, processzor és még számos jellemző. Ezeket a paramétereket pontszám szerint összesíti, majd azt összehasonlításokra lehet felhasználni. Itt a fejlesztő adatbázisát veszi alapul.

Az AnTuTu Benchmark folyamatos fejlesztés alatt áll, így minden új verzió kiadásakor új funkciók, lehetőségek állnak rendelkezésre a kipróbálói számára.

Amire még érdemes felhívni a figyelmet, hogy az eredményeket több tényező is befolyásolja, a mobilon futó alkalmazások száma, az aktuális hőmérséklete, illetve hogy mikor volt optimalizálva a készülék.

Az AnTuTu Benchmark a hasonló alkalmazásokkal összehasonlítva az egyik legnépszerűbb App, ráadásul teljesen ingyenesen próbálható ki. Mobilokra, táblagépekre… Közel azonos opciókat biztosító tesztelő program a Test Your Android, őt is kipróbálhatod.

Az AnTuTu Benchmark egy Android rendszerekre kifejlesztett korszerű tesztek végrehajtására alkalmas App. Opcionálisan az eredményeket fel lehet tölteni a fejlesztő adatbázisába, pontszám szerinti összehasonlítás céljából.

AnTuTu Benchmark

AnTuTu Benchmark összefoglaló:

 • Android tesztelő program
 • rendszeradatok megjelenítéséhez
 • Mobilokra, táblagépekre
 • kijelző, Multi-Touch tesztelés
 • stressz teszt támogatás
 • Összehasonlítási lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.antutu.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AnTuTu Benchmark
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HWiNFO32 7.62.52002023-09-10 HWiNFO32 7.62.5200 (0)
  A HWiNFO32 egy igen fejlett lehetőségeket biztosító rendszer informáló, amivel általános képet kaphatsz a számítógépedről. Igény […]
 • HWiNFO32 Portable 7.62.52002023-09-10 HWiNFO32 Portable 7.62.5200 (0)
  A HWiNFO32 Portable segítségével az összes említésre méltó információt megtudhatod ami a számítógéped hardveres jellemzőit illeti. Ez […]
 • CrystalDiskMark 8.0.4c2022-10-30 CrystalDiskMark 8.0.4c (0)
  A CrystalDiskMark egy HDD írási illetve olvasási tulajdonságok megjelenítéséhez rendszer informáló szoftver tárolóegységekhez, […]
 • CrystalDiskMark Portable 8.0.4c2022-10-30 CrystalDiskMark Portable 8.0.4c (0)
  A CrystalDiskMark Portable egy Benchmark merevlemez szekvenciális, véletlenszerű teljesítmény adatok megtekintéséhez futtatható […]
 • DupeKill 1.1.1 Beta2019-11-21 DupeKill 1.1.1 Beta (0)
  A DupeKill egy telepítés nélkül használható hely felszabadítási feladatokra megfelelő szoftver. Vele egyszerűen, speciális szűrőkkel, […]