Andrio’s World 2.24.3

Az Andrio’s World egy Super Mario jellegű árkádjáték, amit Android operációs rendszert futtató készülékekre terveztek. Több választható pálya, látványos, grafika, garantált szórakozás jellemzi. Free alkalmazás.

Az alábbi Android játék egy igen népszerű, egyben látványos grafikára építő program, amit akár teljes kompatibilitás mellett lehet futtatni táblagépeken, támogatja annak a lehetőségét, hogy külső hardvereket is csatlakoztatni lehessen a készülékhez, azokat felismert, együtt tud azokkal működni. Az Andrio’s World teljesen ingyenesen használható, próbálható ki bárki számára.

Az Andrio’s World letöltése után az installálást követően egy szinte bármilyen korosztály számára kedvező felhasználói felületen kezdeményezhető a játék. A program közel 45 szintet támogat, ahol az egyes pályák bevétele során arra kell törekedni, hogy minél több pontot gyűjtesz amellett hogy az utadban található akadályokat kivétel nélkül teljesíted.

Az alábbi árkádjáték lehetőséget biztosít arra hogy saját rekordokat állíts fel majd azokat más felhasználók eredményeivel össze tudd hasonlítani.

Az Andrio’s World opcionálisan támogatja, hogy a mobilhoz, vagy táblagéphez csatlakoztatott USB, vagy Bluetooth eszközöket fel tudja ismerni, így kényelmesebb, könnyebb vezérlésre válik lehetőség.

Az App meg is vásárolható, további képességekre lehet szert tenni. Super Mario jellegű Android rendszerekre tervezett játék a Super Mario Run szintén igen népszerű, hatalmas felhasználói táborral rendelkezik. Előre ki tudod választani a nehézségi szintet.

Az Andrio’s World egy közel 45 szintet támogató mobilokra, táblagépekre tervezett Árkádjáték, Az App teljes kompatibilitás mellett tud együtt működni az eszközhöz külön csatlakoztatott USB, Bluetooth billentyűzettel. Ingyenes kiadás.

Andrio's World

Andrio’s World összefoglaló:

 • Android játék
 • közel 45 szintet tartalmaz
 • a készülékhez csatlakoztatott külső hardverekkel is együtt tud működni
 • a játékban elért rekordokat össze lehet hasonlítani a felhasználók által elért eredményekkel
 • látványos grafika
 • Teljes verziós változat: ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://play.google.com/store


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Andrio's World
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Super Mario Run 2.0.12017-04-10 Super Mario Run 2.0.1 (0)
  A Super Mario Run Androidot futtató mobilokra, táblagépekre tervezett szórakoztató, rengeteg izgalmat kínáló akció játék. Az alábbi […]
 • ZHPCleaner 2021.1.22.2702021-01-23 ZHPCleaner 2021.1.22.270 (1)
  A ZHPCleaner egy telepítés nélkül használható ( Portable ) víruskereső alkalmazás, amivel megtisztíthatod a számítógépedet számos ma […]
 • Skype 8.68.0.962021-01-23 Skype 8.68.0.96 (1)
  A Skype interneten keresztül történő kommunikációt biztosít a lehető legszélesebb és legrugalmasabb formában. A videotelefonálás […]
 • VPN Gate Client Plug-in 2021.01.242021-01-23 VPN Gate Client Plug-in 2021.01.24 (0)
  A VPN Gate Client Plug-in segítségével elrejtheted az IP címedet ezáltal nem csak hogy biztonságosabban, hanem korlátozások nélkül […]
 • Angry IP Scanner 3.7.42021-01-23 Angry IP Scanner 3.7.4 (0)
  Az Angry IP Scanner egy igen népszerű hálózat elemző, diagnosztizáló szoftver amivel rengeteg hasznos információ szerezhető IP, Port, […]