Tömörített mappák automatikus megnyitása az µTorrent Torrent letöltésvezérlővel

Egy csekély rendszererőforrással kipróbálható Torrent letöltésvezérlő program ami akár tartalmak kötegelt letöltési feladataihoz is kitűnő, fájlok egyszerű megosztásához megfelelő. BitTorrent protokollal Multimédiás tartalmak, Stream Adatfolyamok lejátszásához is remek. A Torrent fájlok letöltési feladatainak a befejezése után az µTorrent megoldásával a tömörített mappák automatikusan megnyithatóak a konfigurált szoftverrel.

Egy modern grafikai kezelőfelülettel tervezett Torrent kliens amivel Torrentek tölthetőek le, fájlokat tudunk megosztani. A szoftverrel ütemezhetjük a tartalmak letöltését, a feladat után a Windows rendszerre installált víruskereső programmal ellenőrizhetjük, akár ki tudjuk csomagolni. A P2P hálózati végpontok közötti fájlcserélési feladatokban a tartalmak jellemzői is megtekinthetőek az µTorrent Torrent klienssel. Személyre szabhatjuk a fel, illetve letöltési sávszélességet, kisebb hálózati terheltséggel tudunk fájlokat a számítógépre eltárolni. A programmal hatékonyan szabályozhatjuk a Torrent tartalmak letöltését. Billentyűparancsokkal nyithatunk meg tartalmakat, új Torrenteket is létre tudunk hozni.

Tömörített mappák automatikus megnyitása

A Torrent kliens rutinos felhasználóknak egy különleges funkciót is tartalmaz amivel akár tömörített mappákat meg lehet nyitni a tartalmak letöltése után. Az Options, Preferences, Advanced, Run program indítófelületen tudjuk azt a fájlkicsomagoló programot kiválasztani amivel a tömörített mappát meg akarjuk nyitni.

Az µTorrent kezdő, illetve akár rutinos felhasználói tudással bírók számára is remek Torrent letöltésvezérlő amivel fájlokat tudunk megosztani, számos konfigurálási lehetőséget tartalmaz amivel akár tömörített mappákat is megnyithatunk a fájlok letöltése után. Innen érhető el.

µTorrent – Torrent kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Tömörített mappák automatikus megnyitása az µTorrent Torrent letöltésvezérlővel
Szerző
Leírás
Egy kevés helyigénnyel futtatható letöltésvezérlő program amivel Torrent tartalmakat lehet letölteni. Az µTorrent megoldásával a tömörített mappák letöltése után akár automatikusan meg tudjuk nyitni.

Kapcsolódó szoftverek