DownloadStudio 10.0.4.0

A DownloadStudio egy valódi mindenes szoftver amivel szinte bármit tudsz kezelni. Az alábbi letöltésvezérlő szoftver ideális weboldalakhoz, zenékhez, videókhoz, de képek esetén is megállja a helyét. Szinte minden böngészővel együtt tud működni, igen gyors eredményt szolgáltat. Külön beépített böngészőt is biztosít.

Böngészés során szinte bármikor kerülhetünk olyan szituációba, hogy olyan tartalomba bukkanunk, amit le szeretnénk tölteni, legyen az kép, videó, vagy bármilyen fájl. Erre rengeteg remek megoldást nyújtó szoftver érhető el, amik egy adott feladatot igen rugalmasan tudnak ellátni. Sajnos ezek az alkalmazások nem minden tartalom esetén nyújtanak teljes körű szolgáltatást, több egyidejű szoftver futtatása szükséges. Erre nem lesz szükség, ha a DownloadStudio szolgáltatását veszed igénybe.

Az alkalmazás a telepítése során azonnal integrálódni tud az összes népszerűbb böngészőhöz, a Mozilla Firefox, Internet Explorer, illetve a Google Chrome-hoz. Természetesen erről kérdést tesz fel, tehát nem önhatalmúlag dönt.

Arra azért érdemes felhívni a figyelmet, hogy a DownloadStudio saját könyvjelző eszköztárat hoz létre, ez a könnyebb navigálhatóságot és a használatát könnyíti meg. Természetesen ezek később eltávolíthatóak. Ennek tudatában érdemes futtatni. A DownloadStudio használatáról korábban cikkeztünk.

DownloadStudio Funkciók:

A funkciókat tekintve lehetőség van arra, hogy videókat letölts akár a YouTube-ról, de akár hagyományos képek, illetve teljes weboldalak lementését is rá lehet bízni. Ezek kezdeményezéséhez a DownloadStudio több lehetőséget is biztosít.

Az alkalmazás tartalmaz egy beépített böngészőt is ami teljes értékű funkcionalitással bír. Itt tartalmaz egy Site Explorer funkciót is ahol a meglátogatott oldal akár könyvtár rendszer szerint is kezelhetővé válik, illetve a tartalmak ez alapján is lementhetőek. Kedvencek támogatással, és az előzmények megjegyzésével teszi modernebbé a használatát. Alternatívájaként futtathatod a Free Download Manager klienst, vagy az EagleGet megoldását.

Összességében nézve a DownloadStudio egy letöltés kliens mindenes, ami integrálódni tud a legnépszerűbb böngészőkkel, maga a szoftver egy beépített böngészőt is tartalmaz. Videókhoz, képekhez, weboldalakhoz is felhasználható.

DownloadStudio

DownloadStudio összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő szoftver
 • weboldalak lementéséhez
 • videókhoz
 • képekhez
 • beépített böngésző, illetve integráció
 • modern megjelenés
 • Angol nyelv
 • próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
DownloadStudio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Visual Explorer Ultimate 3.2 Build 3.2.0.0.12014-06-14 Visual Explorer Ultimate 3.2 Build 3.2.0.0.1 (0)
  A Visual Explorer Ultimate egy különleges böngésző, ami számos plusz funkciót biztosít. Található benne fotóletöltő, videóletöltő, […]
 • Tuber 1.1.37.02022-05-17 Tuber 1.1.37.0 (0)
  A Tuber egy YouTube videók kezeléséhez használható program amivel a tartalmak keresése és az azok letöltése lehetséges. A Free […]
 • Windows TubeMate 3.27.82022-05-16 Windows TubeMate 3.27.8 (0)
  A Windows TubeMate egy hatékony videó letöltő alkalmazás amivel film, illetve külön audió formájában lehet tartalmakat eltárolni a […]
 • 4k Video Downloader 4.33.52022-05-16 4k Video Downloader 4.33.5 (0)
  A 4k Video Downloader közösségi videómegosztókon közzétett audió, illetve videó tartalmak minőségromlás nélküli letöltésére […]
 • 4k Video Downloader Portable 4.33.52022-05-16 4k Video Downloader Portable 4.33.5 (0)
  A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a […]