Logitech - Tags - SzoftHub.hu

Logitech

 • A Logitech Capture egy videófelvevő program amivel rengeteg olyan beállítás is használható amikkel különleges projekteket lehet létrehozni. A Free alkalmazás formájában használható Webkamera felvételekhez tervezett szoftver beállításainál az egyedi videó felvétel felbontása, illetve az egyéb jellemzői választhatóak ki. Stream videókat készíthetünk, azt a YouTube, illetve a Facebookon tekinthetik meg.

  Logitech Capture 2.04.13

  A Logitech Capture egy videófelvevő program amivel rengeteg olyan beállítás is használható amikkel különleges projekteket lehet létrehozni. A Free alkalmazás formájában használható Webkamera felvételekhez tervezett szoftver beállításainál az egyedi videó felvétel felbontása, illetve az egyéb jellemzői választhatóak ki. Stream videókat készíthetünk, azt a YouTube, illetve a Facebookon tekinthetik meg.

  olvasd tovább...

 • A Logitech Webcam Software egy egyéni feladatra lett létrehozva, speciális hardver támogatással rendelkező Webkamera program. A szoftverrel a címben említett külső USB Webkamera eszközök csatlakoztathatóak videotelefonáláshoz, akár képlopások készítéséhez. Free alkalmazás. A beállításoknál a minőség is konfigurálható.

  Logitech Webcam Software 2.0.0

  A Logitech Webcam Software egy egyéni feladatra lett létrehozva, speciális hardver támogatással rendelkező Webkamera program. A szoftverrel a címben említett külső USB Webkamera eszközök csatlakoztathatóak videotelefonáláshoz, akár képlopások készítéséhez. Free alkalmazás. A beállításoknál a minőség is konfigurálható.

  olvasd tovább...