Windows Media Player Plus! 2.9

Windows Media Player Plus!

A Windows Media Player Plus! Egy rendkívül hasznos kiegészítő plugin a népszerű Film, illetve zenelejátszó programhoz. A szoftver Magyar nyelvi támogatással rendelkezik. A kiegészítővel számos extra funkcióval láthatod el a népszerű médialejátszót. Kategorizálási lehetőségek, Dinamikus lejátszási lista, ID3 Tag editor funkció. Emellett Free alkalmazásként ( Ingyenesen ) használható.

Ha a Windows beépített médialejátszóját használod a számítógépeden tárolt videók, illetve audió fájlok lejátszására, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a Windows Media Player Plus! nevű Plugint ami azt további különleges funkciókkal látja el.

A Windows Media Player Plus! Letöltése után, a telepítését követően a funkcióit automatikusan hozzáadja a médialejátszóhoz. Ezzel olyan lehetőségek is elérhetőek, aminek köszönhetően maximális szintre emelhető a felhasználói élmény.

A Windows Media Player Plus! Rengeteg formátum esetén támogatott, az első indítását követően automatikusan megkeresi és kategorizálja a számítógépeden található zenei fájlokat, így egyszerűbben tudod azokat elérni. Rendszerezni előadó, műfaj, album szerint tud.

A Windows Media Player Plus! megoldásával összeállíthatsz lejátszólistákat, szerkeszthető vele a hozzá tartozó metaadat jellemzők, közvetlenül a felületéről átnevezheted azokat. ID3 tag szerkesztővel.

A program tartalmaz egy beépített kereső funkciót, ami elsősorban abban az esetben jöhet jól, ha nagyobb zenei gyűjteménnyel rendelkeznél.

Ha a számítógépedhez csatlakoztattál egy médialejátszót, a szoftverrel szinkronizálhatsz az eszközre tartalmakat, illetve ki lehet azokat írni lemezre.

A kezelőfelületén beállíthatod, hogy milyen módszer szerint listázza ki a korábban kategorizált fájlokat. Amire viszont érdemes felhívni a figyelmet, hogy az alkalmazás önmagában nem használható csak a Windows beépített médialejátszóval együttesen használható ki minden funkciója.

Zenék, illetve videók megnyitására használhatod még a VLC Media Player, illetve az igen népszerű ALLPlayer nevű szoftvert. Mindkét program Magyar nyelvi támogatással rendelkezik. Az alkalmazások Stream feladatok ellátásra is ideális választás.

A Windows Media Player Plus! egy ingyenes, Magyar nyelvi támogatással rendelkező plugin a Windows Media Player nevű programhoz, tartalmaz ID3 Tag szerkesztőt, lejátszási listákhoz segédletet, fejlett kategorizálási lehetőségeket.

Windows Media Player Plus! Összefoglaló:

Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Windows Media Player Plus!
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

  • 2024-04-21 MPV-EASY Player 0.38.0.1 (0)
    Az MPV-EASY Player egy igen funkció gazdag, lejátszólista funkcióval, beállítási lehetőséggel rendelkező médialejátszó szoftver, […]
  • 2024-04-11 Media Player Classic Home Cinema 2.2.1 (0)
    A Media Player Classic Home Cinema egy remek, kis mérettel rendelkező filmlejátszó program ami szinte az összes létező Kodek típust […]
  • 2024-03-19 Gom Media Player 2.3.95 (1)
     A Gom Media Player az egyik legideálisabb eszköz arra hogy kedvenc filmjeinket meg tudjuk tekinteni, támogatja a lejátszó listák […]
  • 2023-10-31 VLC Media Player 3.0.20 (0)
    A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
  • 2020-09-22 TangoPlayer 1.6.8 (0)
    A TangoPlayer egy modern megjelenéssel bíró Audió, zenelejátszó program, ami számos különlegességet szolgáltat a felületén. Ez a Free […]

Kapcsolódó bejegyzések

PotPlayer 1.7.22227.0

All Video Player 9.3.5

Media Player Classic – Black Edition 1.7.1.1