Android Programok

uTorrent Android

Az uTorrent Android egy gyors adatátviteli sebességgel használható letöltésvezérlő amivel Torrent fájlokat akár kötegelten tudunk eltárolni. Az Android programmal minimalizálható a mobilinternet adatcsomag, a fájlokat Wi-Fi hálózatról is le tudjuk tölteni, fel tudja a mobilinternet adatforgalmat függeszteni. Sávszélesség problémák kiküszöböléséhez a le, illetve feltöltési sávszélesség is kijelölhető. A Free alkalmazás figyelemre méltó tulajdonsága hogy a Videókat, illetve zenei tartalmakat a letöltésük közben le is tudja játszani.
Tovább

ALLPlayer Video Player 1.0.8

Az ALLPlayer Video Player egy mobilra szánt rengeteg népszerű formátumot ismerő videólejátszó. Ez a Free alkalmazás többek között meg tudja nyitni az AVI, 3GP, MKV, MOV, MPEG, TS és még számos formátumot akár HD minőségben. Az alábbi Android program kezeli a feliratokat, lejátszólisták összeállításának a lehetőségét is.
Tovább

Jófogás – Android 4.5.9

A Jófogás - Android App segítségével egy igazán hasznos Mobil programot próbálhatsz ki amivel számos népszerű termék között tudsz keresni, azt vele megvásárolhatod, vagy akár a saját megunt termékeidet értékesítheted. A Magyar nyelvű Free alkalmazás a népszerű szolgáltatás hivatalos Android rendszerre tervezett Applikációja.
Tovább

Szallas.hu App 1.9

A Szallas.hu App segítségével közel 175 ország ajánlata között kereshetsz hoteleket. Ez az Android program speciális szűrőket is biztosít. Magyar nyelvi támogatással. Térkép funkcióval, illetve részletes információkat szerezhetsz az adott helyekről. Free alkalmazás.
Tovább

Weather Radar & Forecast 1.8.8

A Weather Radar & Forecast egy Mobilokra tervezett időjárás App ami több különleges funkciót is biztosít. A Magyar nyelvű Android program pontos, valós idejű adatokkal tud szolgálni az időjárásról. Egyénileg adhatod meg a tartózkodási helyedet. Egyéb információk: Radar, szélerősség, UV index, légköri nyomás információk megjelenítése. Free alkalmazás.
Tovább

ToDo List Task Manager -Lite 3.62

A ToDo List Task Manager -Lite egy feladat menedzser, határidő napló Program Android rendszerekre. Az alábbi Android App egy naptár funkciót is biztosít, nagyon egyszerű a használata. Számos testre szabhatóság, egyedi riasztási lehetőség jellemzi. Kereső funkcióval. Free alkalmazás ( Ingyenes ).
Tovább

eMAG.hu 1.7.3

Az eMAG.hu mobilalkalmazással több ezer termék között kereshetsz könnyedén. Az alábbi Android program a kényelmes használatot tartja szem előtt, egy beépített kereső funkciót is tartalmaz. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelven használható. Online vásárláshoz kötelező kellék.
Tovább

trivago – szálláskereső 4.7.1

A trivago - szálláskereső a népszerű szolgáltatás, honlap hivatalos App-ja ami Android operációs rendszert futtató készülékekre lett optimalizálva. Az alábbi program rengeteg szűrés, egyéni igények figyelembe vétele mellett támogatja, hogy az aktuális tartózkodási helyeden tudj szállást keresni. Magyar nyelvű, Free alkalmazás.
Tovább

Profession – Álláskereső 1.2.1

A Profession Álláskereső egy Androidot futtató mobilokra, táblagépekre tervezett álláskereső App, ami munkaterület, pozíció, illetve helyiség alapján kínál a számodra új lehetőségeket. Az Android alkalmazás használata nagyon egyszerű, Magyar nyelvű, Free alkalmazásként ( ingyenes ) próbálható ki.
Tovább

Paint Joy 1.3.0

A Paint Joy egy rajzoló program Androidra, amivel művészi szintű képszerkesztési feladatokat hajthatsz végre. Az alábbi Free alkalmazás táblagépeken, illetve mobilokon is futtatható, tartalmaz színszedőt, illetve számos olyan eszközt, ami új, illetve meglévő képek módosításakor szükséges lehet.
Tovább